Besplatni Priručnik

“5  GREŠAKA KOJE SPUTAVAJU RAST
TVOG ONLINE BIZNISA”

Danas, više nego ikada, svetu su potrebne žene kao TI, da kao kouč, konsultant, mentor, terapeut ili edukator, uneseš dozu zdravog razuma u svakodnevni život, i pomogneš ljudima da žive bolje i kvalitetnije. Možda si do sada imala svoju praksu u offline svetu, možda si radile za nekog drugog, a možda tek sada počinješ ali nisi postigla rezultate koje želiš. Osećaš da to može bolje, ali iz nekog razloga to se ne dešava. 

Preuzmi priručnik u  kom češ saznati kako da izbegneš 5 najčešćih grešaka koje žene prave kada predstavlju svoj brend u online svetu i grade svoj autentičan biznis. 

Radujem se da te upoznam!  

O meni

Zdravo, ja sam Neda i pomažem ti  da započneš i razviješ svoj online biznis. U poslednjih 10 godina u online svetu, pomagala sam inostranim klijentima da unaprede svoje biznise, dobiju veću vidljivost u online svetu, a nekima čak i da preokrenu biznis naopačke i krenu ispočetka. Od početka pandemije 2020.godine, odlučila sam da svoje iskustvo i znanje, podelim sa ženama na Balkanu, koje rade u sferi ličnog i profesionalnog usavršavanja.

Na misiji sam da osnažim što veći broj žena koje žele da ovaj svet obogate svojim prisustvom i radom. Bilo da si Kouč, Konsultant, Mentor, Edukator ili Terapeut, želja mi je da ti pomognem da svoje  ideje i znanje pretočiš u novac, pokreneš online biznis, i živiš isključivo od  toga što voliš da radiš.

neda-zeleva