5 neophodnih alata za vođenje online biznisa

online-biznis

Zdravo, ja sam Neda i pomažem vam da se oslobodite straha od tehnike i steknete praktična, primenljiva znanja iz online sveta.

Od svoje 14. godine sam iza monitra, rasklopila sam na stotine računara, razvukla na kilometre mrežnih kablova i umrežila na desetine računarskih mreža. Obožavam da se igram sa novim tehnologijama i naučim nešto novo svaki dan.

Danas, delim sa vama praktična znanja, na jednostavan način, jezikom koji možete da razumete, kako biste dobile jasnoću online sveta. Želim da vam skratim put besciljnog lutanja, neodgovorenih pitanja, i pomognem da se digitalno opismenite, oslobodite straha od tehnike i postanete samostalne u online svetu.

Upravo iz tog razloga, kreirala sam ovaj dvominutni online kviz koji će vam pomoći da utvrdite šta je to što već znate, a šta možete da unapredite u vašem biznisu i online svetu i na koji način možete to da uradite ukoliko imate 5 neophodnih alata za vođenje online biznisa. 

Jer jednom kad ovladate tehnikom i online svetom, preostalo vreme možete posvetiti ljudima, stvarima, događajima koji vam obogaćuju život.

Klikom do samostalnosti u online svetu

Do vašeg sledećeg KLIKA, budite hrabre, samostalne i veće od života.

Neda