Isplaniraj Da Uspeš

28.07 – 11.08. 2023. 

Letnje pripreme za uspešan jesenji start-reset

Leto je često doba godine koje povezujemo sa odmorom, opuštanjem i uživanjem. Međutim, ovo je takođe idealan period za poslovno planiranje i postavljanje ciljeva koje ćete realizovati u poslednjem kvartalu u godini. Ovaj period omogućava vreme za refleksiju i strategiju, i predstavlja pravo vreme da se sagleda šira slika kuda ste se uputile u biznisu. 

Uspeh se ne postiže tek tako. Već se ciljano planira. Unapred. 

Upravo iz tog razloga, pozivam vas da mi se pridružite na letnjoj radionici Isplaniraj Da uspeš, na kojoj ćete naučiti kako da kreirate svoje poslovne aktivnosti, ciljeve, koji će vas do kraja godine dovesti do lestice na kojoj želite da budete. 

Šta ćete naučiti na radionici Isplaniraj Da Uspeš

Na tronedeljnoj radionici, Isplaniraj Da Uspeš,  naučićete:

  1. PRVA NEDELJA: Biznis Mindset za uspešno postavljanje ciljeva
  2. DRUGA NEDELJA: Postavljanje plana i ciljeva za jesenji reset ili start
  3. TREĆA NEDELJA:  Kako se stiče istrajnost u ostvarivanju postavljenih ciljeva
  4. INDIVIDUALNA KONSULTACIJA: Svaka polaznica uz radionicu dobija i konsultaciju za feedback na postavljene ciljeve i strategiju za njihovo ostvarivanje

Dobićete konkretne alate i vežbe koje možete praktikovati svaki dan, a koje će vas držati u stanju visokog postignuća i na putu ka ostvarenju vaših ciljeva.

Tokom trajanja radionice, bićete član zatvorene Facebook grupe, gde ćete sa ostalim polaznicama moći da delite svakodnevna iskustva, i naravno da ću biti sa vama kao dodatna podrška između susreta.

Radionica se održava preko Zoom platforme, u trajanju od 90 minuta sa dovoljno prostora za odgovore na sva vaša pitanja.

Učešće na radinici je 197 eur, postoji mogućnost plaćanja u 2 rate. 

Ukoliko niste u prilici da prisustvujete uživo, snimak će biti dostupan za gledanje 24h nakon završetka radionice, u neograničenom trajanju. U prevodu, moćićete da gledate kad god to budete želele.

Ako se pitate da li je ova radionca za vas:

JESTE

  • Ako želite da konačno naučite kako dobijete jasnoću u planiranju vašeg poslovanja

  • Ako želite da naučite kako da postavljate ciljeve koje ćete ispunjavati

  • Ako želite da steknete istrajnost i disciplinu u ostvarenju bilo kojih ciljeva

NIJE

  • Ako će vam ovo biti još jedna edukacija u nizu koju ćete postaviti na policu

  • Ako ne želite da učite, već da neko radi umesto vas

  • Ako ste uverene da su planovi nevažni

Nakon završene radionice

Imaćete jasno postavljen poslovni cilj (ŠTA) za jesen, jasne korake za njegovo ostvarenje (KAKO) i način razmišljanja koji će vas dovesti do njegovog ostvarenja (ZAŠTO)

BONUS ZA POMOĆ U RADU

Uz radionicu, svaka polaznica dobija i individualnu konsultaciju na kojoj ćemo zajedno proći kroz vaš postavljen cilj. Na osnovu njega, kreiraćemo i plan za njegovo ostvarenje, i preporuku alata, ljudi, resursa, koji vam mogu pomoći da u tome i uspete.

Vaš predavač

Zdravo, ja sam Neda i kroz Biznis Alhemija programe, učim vas kako da vaše ideje i znanje pretvorite u novac. U poslednjih 10 godina u online svetu, pomagala sam inostranim klijentima da unaprede svoje biznise, dobiju veću vidljivost u online svetu, a nekima čak i da preokrenu biznis naopačke i krenu ispočetka. Od početka pandemije 2020.godine, odlučila sam da svoje iskustvo i znanje, podelim sa ženama na Balkanu, koje rade u sferi ličnog i profesionalnog usavršavanja.

Kroz praksu građenja i vođenja sopstvenog biznisa, kroz osmišljavanje strategija razvoja za druge kompanije (inostrane i domaće) uočila sam razliku koja pravi razliku kada je u pitanju poslovno planiranje, postavljanje i ostvarivanje ciljeva i targeta. Kroz dodatne edukacije (NLP Master i Coaching), došla sam do saznanja kako da i drugima prenesem svoju posvećenost i istrajnog u postavljanju i ostvarivanju ciljeva. 

To je i glavni razlog da se ovog leta pokrenete na akciju, i kroz radionicu Isplaniraj Da Uspeš,  postavite vaše ciljeve za poslednji kvaratal u godini, i sačekate jesen i sledeću godinu spremne za nove pobede. 

Raspored radionice
1. Petak, 28.07.2023. od 20h
2. Petak, 04.08.2023. od 20h
3. Petak, 11.08.2023. od 20h
4. Individualna konsultacija (posebno zakazivanje)
Lokacija: Zoom 

Broj mesta je ograničen na 10 učesnica
Poslovno planiranje počinje za
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Učešće na radionici iznosi 197 eur
postoji mogućnost plaćanja na 2 rate

Cena je bez uračunatog PDV-a od 20%,

koji se primenjuje na sve polaznice iz zemalja EU

Uspeh se ne dešava spontano.
Planira se. Ciljano.