Online škola internet veština

Vaš iskorak u 21.vek

Praktična znanja za svakodnevno snalaženje u online svetu 

Došlo je vreme da i vi ovladate internet veštinama i povežete se sa ostatkom sveta! 

Online škola internet veština vam donosi praktična znanja koja će vam pomoći da samostalno fukncionišete u online svetu. Bilo da vodite svoj online biznis ili želite da stekne znanja koja će vam doneti sigurnost i samostalnost u radu.

Umesto da lutate okolo u potrazi za informacijama, smestili smo to znanje u našu online školu, na srpskom jeziku i kroz jednostavne lekcije prikazali da online svet nije BAUK. 
Više nećete morati da pitate decu da vas konektuju na Zoom ili otvore Facebook nalog i pokažu kako da potražite prijatelje iz detinjstva ili da pošaljete email i proverite vaše Spam sanduče.

srecna-poslovna-zena-laptop

Kako se odvija edukacija?

Po prijemu uplate, dobijate pristup online platformi gde se nalaze sve lekcije. Možete ih gledati koliko god  puta želite, sa bilo kog uređeja (računar, tablet, mobilni) koji je povezan na internet. 

Radne sveske, rečnik pojmova i slikovite vodiče možete skinuti na vaš računar i štampati kako biste lakše pratili lekcije. 

Napravili smo i posebnu Facebook grupu podrške gde možete postavljati pitanja i gde ćete se osećati sigurno i bez osude bez obzira na nivo vašeg znanja. Cilj nam je da digitalno osposobimo što veći broj ljudi i raduje nas da samo deo vašeg razvojnog puta. 

Šta obuhvata Online škola internet veština?

U ovom modulu čekaju vas kursevi

 1. Elektronska pošta: Gmail (dostupno), naučićete da otvorite svoju Gmail adresu, podesite inbox (sanduče), filtrirate poštu, zakazujete slanje pošte i osnovna znanja koja su vam potrebna da svakodnevno koristite Gmail nalog na računaru i telefonu. Napredno podešavanje (dostupno u aprilu) 
 2. Internet Surfovanje: Google Chrome (dostupno) Kako da sačuvate stranicu, organizacija foldera u pretraživaču, skidanje dokumenata, čuvanje lozinki, povezivanje naloga sa Gmail nalogom, brisanje keša (znate ono kad vam neko kaže, obriši keš pa će ti se učitati sadržaj). Microsoft Edge (dostupno u aprilu), Napredna podešavanja (dostupno u maju)
 3. Online dokumenta: Google Drive (dostupno), upoznavanje sa online diskom koji je dostupan uz svaki Gmail nalog, organizacijom foldera, deljenje foldera, osnovne operacije Google documents i Sheets (online verzija Word i Excel) i kako da delite dokumenta sa drugima. Google Drive (dostupno u aprilu) nastavak sa upoznavanjem i korišćenjem Google online alata: Google Forms, Google Kalendar, Google Slide. Napredna podešavanja (dostupno u maju)
 4. Online pretraga: Google, osnovno znanje potrebno za pretragu na Google-u, podešavanja pretraga, pretraga fotografija, podešavanje naloga. Google My Business (dostupno u aprilu) Otvaranje, podešavanje naloga i pozicioniranje na mapi, besplatan google sajt, prelazak preko opcija koje postoje. Obvezna stavka svakog vlasnika biznisa.

U ovom modulu čekaju vas kursevi: 

 1.  Facebook (dostupno): Profil, Stranica, Grupa, Događaj (event), Priča (Story), Messenger (slanje poruka). Otvaranje, podešavanje naloga, podešavanje naslovnih fotografija, profilne fotografije, dupla verifikacija i svi bitni osnovni elementi koji su vam neophodni da samostalno koristite ovu društvenu platformu
 2. Instagram i Creator Studio (dostupno u aprilu) : Podešavanje Profila, podešavanje Highlights, kako se pravi Story, čemu služe i kako se određuju Hashtags (#), nove opcije Instagrama :Guides /FAQ i svi bitni osnovni elementi koji su vam neophodni da samostalno korisiste ovu društvenu platformu. Čemu služi i kako se koristi Creator Studio i kako da vam pomogne da postavljate i uređujete objave unapred za Facebook i Instagram sa jedne lokacije.
 3. Youtube (dostupno u maju) Podešavanje kanala, opis, kako se postavlja video, naslovna fotografija kanala, video zapisa i svi bitni osnovni elementi koji su vam neophodni da samostalno koristite ovu društvenu platformu 
 4. LinkedIn (dostupno u junu): Podešavanje profila, naslovne fotografije, opis profila i svi bitni osnovni elementi koji su vam neophodni da samostalno koristite ovu društvenu platformu 

U ovom modulu čekaju vas kursevi.

 1. Online sastanci: ZOOM (dostupno), Otvaranje naloga, besplatna naspram plaćene verzije. Zakazivanje sastanka, vođenje sastanka, prenos (stream) na Facebook/YouTube, pravljenje sastanka sa registracijom, deljenje online snimka. Najbitnije opcije unutar Zoom meeting. Google Meet (dostupno u aprilu): Otvaranje naloga, zakazivanje sastanka, vođenje sastanka, pozivanje na sastanak. Najbitnije opcije unutar Google sastanka.
 2. Online nastup (dostupno): Potrebna oprema, priprema za Live uključenje, praktični saveti za oslobađanje od treme, praktični saveti za uspešno vođenje Live uključenja
 3. LIVE uključenje: Facebook (dostupno) :Priprema i pokretanje Live uključenja sa računara i mobilnog, prateće funkcionalnosti, deljenje ekrana, pozivanje gostiju. Instagram (dostupno u aprilu): Priprema i pokretanje Live uključenja sa mobilnog, prateće funkcionalnosti, deljenje ekrana, pozivanje gostiju. YouTube (dostupno u maju): Priprema i pokretanje Live uključenja, prateće funkcionalnosti, 
 4. Online predavanja (dostupno u aprilu) Korak po korak proces za organizaciju i pripremu online predavanja. Priprema, tok vođenja online predavanja, promocija predavanja, šta se dešava nakon predavanja u svrhu dalje prodaje. 

U ovom modulu naučićete:

Online bonton (dostupno u aprilu) Praktični saveti za kulturno ponašanje u online svetu. Način na koji se prikazujete na sastancima, u komunikaciji na društvenim mrežama …

U ovom modulu čekaju vas kursevi:

 1. PayPal (dostupno): Otvaranje privatnog PayPal naloga, povezivanje sa bankom, slanje faktura, plaćanja, osnovne funkcionalnosti
 2. Payoneer (dostupno u aprilu):Otvaranje privatnog Payoneer naloga, povezivanje sa bankom, slanje faktura, plaćanja, osnovne funkcionalnosti
 3. Alternative za plaćanje (dostupno u maju): Upoznavanje sa alternativnim načinima plaćanja, Western Union, Revolut, Ria, 2Checkout, Paysend

U ovom modulu čekaju vas kursevi:

Lekcije obuhvataju registraciju naloga i osnovno znanje za korišćenje

 1. We transfer – slanje velikih fajlova / Loom – Softver za snimanje ekrana i online deljenje snimaka (dostupno u aprilu)
 2. Trello – online organizacija / Bitly – skraćivanje dugačkih linkova (dostupno u maju)
 3. DropBox – Online deljenje dokumenata (dostupno u junu)

U ovom modulu naučićete:

Canva (dostupno u aprilu) online platforma za dizajn, namenjena za ne-dizajnere. Naučićete osnovne radnje, kako da napravite objavu za Facebook, Instagram, YouTube. Različite dimenzije formata u zavisnosti od platforme, čemu koja funkcija služi i sve što vam je potrebno da samostalno koristite ovaj alat za vaše objave na društvenim mrežama. 

U narednom periodu snimićemo video lekcije na osnovu vaših pitanja i onoga što je vama potrebno u daljem radu, a da se tiče tehničkog korišćenja do sad pomenutih platformi.

Lekcije u pripremi: Viber, WhatsApp, Skype, Telegram 

Preuzmite PDF dokument gde ćete videti šta vas sve očekuje platformi odmah po upisu i koje nove lekcije stižu u aprilu. 

PLAN I NAČIN RADA ONLINE ŠKOLE INTERNET VEŠTINA (kliknite na link da preuzmete)

Pristup je ograničen vremenski, kao i npr članstvo u biblioteci s tim da ovde učite online umesto da čitate iz knjiga.

Možete platiti pristup za 1, 3 ili 6 meseci. Pristup važi od datuma uplate pa 30, 90 ili 180 dana ili poznatije od datuma do datuma. 

Birate vremenski period koji odgovara vašem rasporedu, načinu učenja i vremenskog perioda potrebnog da usvojite znanje. Bez obzira kada se upišete, sav materijal koji se nalazi na platformi u tom trenutku vam je dostupan. 

Na raspolaganju vam je i VIP članstvo u iznosu od 30 eur mesečno. Uz VIP članstvo dobijate individualni čas u trajanju od 45 min i mesečni grupni Zoom sastanak gde nam možete postavljati direktno pitanja i gde ću vam davat savete kako tehničko znanje da upotrebite za sprovođenje strategije vašeg online biznisa. 

Koliko košta pristup Online školi internet veština?

1 mesec pristupa

eur40
 • Pristup lekcijama
 • Rečnik pojmova za svaku lekciju
 • Radne sveske koje prate lekcije
 • Dokument sa slikovitim vodičem za svaku lekciju
 • Facebook grupa podrške

3 meseca pristupa

eur80
 • Pristup lekcijama
 • Rečnik pojmova za svaku lekciju
 • Radne sveske koje prate lekcije
 • Dokument sa slikovitim vodičem za svaku lekciju
 • Facebook grupa podrške
 • Nove lekcije svakog meseca

6 meseci pristupa

eur120
 • Pristup lekcijama
 • Rečnik pojmova za svaku lekciju
 • Radne sveske koje prate lekcije
 • Dokument sa slikovitim vodičem za svaku lekciju
 • Facebook grupa podrške
 • Nove lekcije svakog meseca
 • Plaćanje se vrši putem platnih kartica / PayPal-a / WU / Uplatom na račun
  Mogućnost plaćanja na 2 rate za pristup od 6 meseci

 • VIP članstvo: Doplata od 30 eur mesečno. Dobijate 1 individualni čas od trajanju od 45 min i grupni mesečni sastanak na Zoom platformi sa dodatnim odgovorima

 • Nakon prijema vaše prijave, poslaćemo vam jasna upustva i korake kako da izvršite plaćanje ukoliko se prvi put susrećete sa plaćanjem putem platnih kartica, paypalom ili uplatom na račun. 

PRIJAVI SE

Hajde da se upoznamo!

Zdravo, ja sam Neda i pomažem odvažnim ljudima da započnu svoj online biznis i ovladaju umećem prodaje. Sa preko 20 godina iskustva u poslovanju (business development, IT, marketing) i aktivno u svetu prodaje poslednjih 6 godina  pomogla sam  inostranim kompanijama da dostignu milionske profite.

Kao uspešan samostalni preduzetnik spoznala sam šta je potrebno za uspeh jednog biznisa i danas želim to da podelim sa vama. Želim da vam  skratim put besciljnog lutanja, neodgovorenih pitanja i pomognem da pokrenete svoj posao i postanete njegov najbolji prodavac!

U poslednjih 9 meseci kreirala sam nekolicinu autorska programa Biznis Akcelerator, Biznis Generator, Facebook Generator i Facebook Vizual kroz koje je prošlo preko 100ak ljudi za ovaj kratki vremenski period.

Organizovala sam preko 30 besplatnih predavanja na različite teme online poslovanja, kreirala online zajednicu Saveti za uspešno online poslovanje koja ima za cilj da iznedri što veći broj preduzetnica širom balkanskog regiona.

U radu sa ljudima koji su prošli mentorske programe, stekla sam uvid da postoji veliki broj njih koji se plaši tehnikalija i to im je predstavljalo glavnu kočnicu u daljem napretku. Počevši od samog internet surfovanja, online sastanka pa sve do direktnog (Live) uključenja na društvenim mrežama.

Odatle je i potekla ideja za kreiranje Online škole internet veština.

Želja mi je da pomognem što većem broj ljudi da se digitalno osposobi, prati trendove novih tehnologija i da se uspešno i samostalno snalaze u online svetu. 

Iskustva korisnika

Klijenti

Omnia Solutions, studio za edukaciju

Klijent: Omnia Solution, studio za edukaciju

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva.

NYC Property Management Co.

Klijent: NYC Property Management Co.

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Marisa Leigh Studio, LA

Klijent: Marisa Leigh Studio, LA

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Samantha Xiao, Q2Q3, NYC

Klijent: Q2Q3 NYC

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Šta nakon završene Online škole internet veština?

Bićete potpuno samostalni da se snalazite u online svetu, vodite vaš online biznis i konačno uhvatite korak sa novim tehnologijama.

Više nećete morati da čekate pomoć dece, prijatelja, kolega da se povežete sa ostatkom sveta!  

Često postavljena pitanja

Apsolutno DA. Cilj ove online škole je da vas digitalno osposobi da se samostalno snalazite u online svetu.

Svakog meseca izbacujemo nove lekcije i snimamo nove na osnovu vaših pitanja u grupi. Materijal obuhvata puno različitih oblasti iz online sveta i svako može da pronađe baš  ono što mu treba.

U Online školi se NE RADE ove oblasti već tehničko osoposobljavanje da koristite online alate. U narodnu poznato: Podeli mi ekran da vidim šta klikčeš.

Ukoliko vas zanimaju strategije postavljanja i razvijanja online biznisa, online prodaja i društvene mreže, pogledajte programe koje imamo u ponudi.

Biznis Akcelerator (novi program u pripremi), Online prodaja i Facebook Generator

Apsolutno DA. To je glavni razlog zbog kojeg ova online škola i postoji.

Koliko košta pristup Online školi internet veština?

1 mesec pristupa

eur40
 • Pristup lekcijama
 • Rečnik pojmova za svaku lekciju
 • Radne sveske koje prate lekcije
 • Dokument sa slikovitim vodičem za svaku lekciju
 • Facebook grupa podrške

3 meseca pristupa

eur80
 • Pristup lekcijama
 • Rečnik pojmova za svaku lekciju
 • Radne sveske koje prate lekcije
 • Dokument sa slikovitim vodičem za svaku lekciju
 • Facebook grupa podrške
 • Nove lekcije svakog meseca

6 meseci pristupa

eur120
 • Pristup lekcijama
 • Rečnik pojmova za svaku lekciju
 • Radne sveske koje prate lekcije
 • Dokument sa slikovitim vodičem za svaku lekciju
 • Facebook grupa podrške
 • Nove lekcije svakog meseca
 • Plaćanje se vrši putem platnih kartica / PayPal-a / WU / Uplatom na račun
  Mogućnost plaćanja na 2 rate za pristup od 6 meseci

 • VIP članstvo: Doplata od 30 eur mesečno. Dobijate 1 individualni čas od trajanju od 45 min i grupni mesečni sastanak na Zoom platformi sa dodatnim odgovorima

 • Nakon prijema vaše prijave, poslaćemo vam jasna upustva i korake kako da izvršite plaćanje ukoliko se prvi put susrećete sa plaćanjem putem platnih kartica, paypalom ili uplatom na račun. 

PRIJAVI SE

Vidimo se u Facebook grupi podrške

Neda ❤️