Boot Camp za Kreatorke sadržaja

27.-29.11.2023. Povećajte prodaju kroz autentičan sadržaj

Naučite da kreirate autentičan sadržaj koji će povećati prodaju vaših usluga

U današnje vreme na društvenim mrežama najveća borba je oko ljudske pažnje. Ne samo ljudske pažnje, već je upitan i kvalitet, validnost i kredibilitet sadržaja koji se plasira. 

Svako danas može da se registruje i da mu AI generiše sadržaj. Probala sam i radi donekle. Zapravo radi odlično, ukoliko znate tačno šta da ga pitatate i dobijete opisnu informaciju, kojoj nedostaje ona ljudska kompomenta koja kreira poverenje sa vašom publikom.

EMOCIJA. Bez obzira da li je to ljubav, sreća, poverenje, radost, autentičnost … skoro pa je nemoguće da se generički podstakne emocije. Zato je neizmerno važno, da vi, koje imate šta da ponudite ovom tržištu, vi koje imate znanja, ideja, iskustva, da to uradite na sebi svojstven način.

Neizmerno je važno da vi pronađete svoj jedinstveni ton, poruku, način na koji ćete vašu poruku da isporučite do publike kojoj će ona transformisati život.

Jer nikad ne možete da znate, kada će jedna vaša rečenica, način na koje ste to rekle, koliko strastveno ste iznele vašu temu … nekoga podstaći na promenu i transformisati mu život na bolje. 

Zato, hajde da kroz Boot Camp za Kreatorke sadržaja, naučite da vaše misli, ideje i znanje pretvorite u sadržaj na koji će, ne samo povećati prodaju vaših usluga, već i stvoriti dublju povezanost sa vašim klijentima. 

Iz čega se sastoji Boot Camp (interkativna radionica)

Kroz 3 vezana predavanja na Zoomu, naučićete na koji način kreirate autentičan sadržaj koji će povećati kako prodaju vaših usluga, tako i kreirati dublju povezanost sa vašim klijentima.

Nakon 3 susreta na Zoomu, pravimo pauzu od 1 dan, kada možete ponoviti vežbe koje niste stigle (ako to niste) i 01.12. krećemo u 14 dana praktičnog rada i 14 dana zadataka. 

Zadatke dobijate ujturu,14 dana za redom. Pored same teme, dobijate i jasno, konkretno video upustvo kako da taj zadatak uradite, kao i primer koji ću kreirati za sebe. Na ovaj način ćete dobiiti pokazni primer kako to može da izgleda, zvuči i da se oseti, koji onda prilagođavate na sopstvenom primeru. 

Radionicu možete da pratite na 2 načina:

 1. Direktno na Zoomu, uz personalizovani feedback na zadatke 197 EUR
 2. Praćenje radionice kroz FB grupu bez personalizovanog feedbacka 97 EUR 

Bez obzira na koji način odlučite da pratite, snimcima se možete vraćati neograničeno. 

Raspored radionice:

 1. 27.11.2023. od 20h Zoom
 2. 28.11.2023. od 20h Zoom
 3. 29.11.2023. od 20h Zoom
 4. 01.12.-14.12.2023. 14 praktičnih zadataka
 5. 18.12.2023. od 20h Zoom za sumiranje utisaka

Šta ćete naučiti

KREIRANJE PONUDE KOJE SE NE ODBIJA

Na samom početku, redefinisaćete postojeću ponudu tako obuhvata sve potrebne segmente koji su vam potrebni da kreirate sadržaj koji će na pravi način biti usmeren za vaše buduće klijente.

Za ovaj Zoom je neophodno da se pripremite sa već postojećom ponudom, kako biste je da pravi način redefinisale da služi svrsi vaših budućih klijenata. 

KREIRANJE JASNE CILJNE GRUPE

Na drugom susretu, redefinisaćete svoju ciljnu grupu, upoznati se dublje sa njihovim problemima, izazovima, preprekama sa kojima se susreću i odrediti kakvu vrstu sadržaja treba da kreirate kako bi prepoznali vrednost vaše ponude.

KREIRANJE JASNOG PLANA PROMOCIJE I SADRŽAJA

Na trećem susretu, naučićete šta vam je sve potrebno kako iste kreirale jasan plan promocije, aktivnosti koje treba da uključite kako biste svoju prodajnu poruku poslale na prave adrese. Tj kako da vaši budući klijenti prepoznaju da je baš vaša ponuda, prava ponuda za njih.

Takođe, saznaćete koje se vrste, tipovi sadržaja postoje i kako da odaberete onaj koji je u skladu sa vašim vrednostima i uklopite u svoj plan promocije i aktivnosti.

Ako se pitate da li je ova radionica za vas

JESTE

 • Ako želite da konačno naučite kako da kreirate sadržaj koji će povećati vašu prodaju

 • Ako tražite način da izađete iz začaranog kruga konstantnog kreiranja sadržaja, bez konkretnih rezultata tj prodaje. 

 • Ako želite da promenite način razmišljanja, pokrenete kreativne resurse i oslobodite svoju autentičnu stranu ličnosti.

NIJE

 • Ako će vam ovo biti još jedna edukacija u nizu koju ćete postaviti na policu

 • Ako ne želite da učite, već da neko radi umesto vas

 • Ako mislite da se uspeh na društvenim mrežama postiže po principu, zalepi objavu pa šta se desi

Nakon završene radionice

Ukoliko ispratite sva predavanja, bilo uživo ili kroz snimak, i uradite sve zadatke (biće ih ukupno 14)

Imaćete:

 1. Jasnu sliku sadržaja koji treba da kreriate da poveća prodaju vaših usluga
 2. Način na koji ćete to uraditi
 3. Više samopouzdanja da to radite 
 4. Sadržaj koji će podstakne vašu publiku na promenu
 5. Sadržaj koji će odisati vašim stavom, tonom, jačinom i pre svega jedinstvenošću

5 BONUS LEKCIJA ZA POMOĆ U RADU

Znanje bez prakse i primene, ostaje samo informacija, a informacija kao takva ne donosi prihod vašem biznisu.  Uz radionicu dobijate i 5 BONUS lekcija koje će vam pomoći da teoriju sprovedete u praksu. Dolaze u vidu lekcija sa podeljenim ekranom, koje će vas voditi i pomoći da tehnički odradite neke stvari, u narodu poznato kao: Podeli mi ekran, da vidim gde klikćeš. 

BONUS #1

FACEBOOK STRANICA I GRUPA

U BONUS LEKCIJI #1 naučićete kako da otvorite i podesite vašu Facebook grupu i stranicu. Kroz podeljen ekran, pokazaću vam sve elemente  koji su vam bitni, a kako biste maksimalno iskoristili njihov potencijal za promociju vaših proizvoda ili usluga. 

BONUS #2

INSTAGRAM PROFIL 

U BONUS LEKCIJI #2 naučićete kako da podesite vaš Instagram profil, tako da uliva poverenje i podstiče organski domet vaših objava. Kroz podeljen ekran, pokazaću vam koji elementi vašeg profila najviše utiču na rast objava i na koji način možete da napravite izmene koje će vam donositi najbolje rezultate u komunikaciji sa ljudima preko ove društvene mreže. 

BONUS #3

CANVA

U BONUS LEKCIJI #3 naučićete osnove Canve, trenutno najbolji alat za nedizajnere koji žele da kreiraju sami svoje objave na društvenim mrežama. 

online-dizajn

BONUS #4

CREATOR STUDIO I FACEBOOK BUSINESS SUITE 

U BONUS LEKCIJI #4 dobijte video lekcije o osnovnoj nameni i upotrebi alata za zakazivanje objava, praćenje rezultata vaše Facebook stranice i Instagram profila. 

BONUS #5

MATRICA ZA ODABIR SADRŽAJA

U BONUS LEKCIJI #5 , kroz ovu jedinstvenu metodu naučićete da odaberete sadržaj koji kreirate, a koji je u skladu sa ciljem koji želite da postignete.

Jedan od najčešćih problema sa kojima se susreću ljudi na društvenim mrežama, je loš domet objava, manjak interakcije, “mrtva grupa” ili stranica, a sve to vodi lošoj prodaji, frustraciji i na kraju, odustajanju od biznisa uopšte. Ali to uopšte ne mora da bude i vaš slučaj. 

Sa ovom matricom, naučićete da izaberete temu, vrstu, formu objave, koja je u skladu pozicije vašeg online biznisa, a koja će da služi krajnjem cilju – povećanju prodaje. Saznaćete kako da iskoristite sve elemente Facebook platforme u cilju promocije i prodaje vaših proizvoda i usluga. 

Naučite kako da kreirate prodajni sadržaj

Žene koje su postale Kreatorke Sadržaja

Aleksandra Obradović, Holistički centar- Put Zdravlja 

Marija Golubović, Kopirajterka 

Ljiljana Hodoba, Preduzetnica i saradnik u Calivita komapniji

Hristinka Matoska, Sertifikovani Klirer i Life Coach

Slobodanka Jungić, Coach za razvoj karjere | NLP Master

Gordana Tešanović, Preduzetnica u nastajanju

Fikreta Petrić, Medicinska sestra 

Moj ulazak u online svet se desio zahvaljujuci Nedi Zelevi. Sam concept Boot campa sve pretresa bukvalno. Sve ono sto vam pomaze da izadjete u online svet je u programu koji vam ostaje na platformi i mozete da mu se vratite kad god pozelite. Nedina energija i posvecenost dodatno vas inspirise i motivise i podrska koja je uvek prisutna. Niste sami sto je meni bilo jako vazno. Mozda ne zelite vi da se bavite marketingom ali je vazno da znate sta drugima da kazete ,kako da prezentuju vasu ideju jer ste ipak vi na celu vaseg brenda. Topla preporuka za sve koji pocinju i ne znaju kako svoj biznis da lansiraju u digitalnom svetu. A poseban benefit je FB grupa gde je odlicna atmosfera ohrabrujuca,pozitivna i podrzavajuca. Hvala Nedi i celoj grupi.

Svetlana Šoškić, Preduzetnica u nastajanju

Draga Nedo, iako sam u zaostatku sa kursom, mogu reći, da si me prilično zainteresovala i podstakla na razmišljanje i mislim da mi ovaj tvoj način baš odgovara. Jer ni jedan kurs koji sam kupila do sada, nije imao ovakav pristup. A pristup je bukvalno od samog početka, od vrtića. Taj deo je ključan, a u svim kursevima su ga preskakali! Jer sve se bazira na našim vrednostima i uverenjima, i ako to preskočiš, praviš kuću bez temelja. Ti kursevi nisu rezonirali sa mnom jer nisam znala odakle da počnem, Boot Camp mi je bukvalno otvorio oči. Osim toga, obilje materijala i objašnjenja korak po korak, s nešto neprocenjivo korisno. Hvala Nedo❤️

Anita Stanić, FiTim mama-Anita

Draga Nedo, želim s tobom podijeliti dojmove Boot Camp-a za Kreatorke sadržaja. Moj problem je bila struktura. Već neko vrijeme sam na mrežama, no nisam imala strukturu objava. Kroz boot camp za kreatorke sadržaja sam naučila kako napraviti strukturu na jednostavan način.
Također, što se tiče samih zadataka i podrške malo je reć da sam oduševljena. Jako mi se sviđa tvoj pristup, a ja ga tumačim ovako “Ne moraš ništa sada i ako osjećaš da tijelo traži drugačije. Slušaj tijelo! Napravit ćeš sce, samo opušteno i bez pritiska.”
Prateći to, zadatke sam radila s uživanjem i lakoćom.
Ekipa cura koje su bile polaznice kada sam i ja bila je sjajna, podrška velika i iskrena. Divno je, Nedo, imati te za mentora, jer si tako iskrena i velikog srca❣️

Julijana Cifrek Brna, Farmasi Dama 

Draga Nedo, Po zavrsetku Boot kampa zelim napisati par riječi budućim polaznicima.
Boot kamp je jedan odličan kurs u kojem ćete naučiti sve što vam je potrebno da bi predstavile svoj biznis i sebe on line. Naučiti ćete sve o strukturi, sadrzaju, postavljanju sadrzaja na drustvene mreže, kako se prodaje i na koji način. Upoznati cete se i sa aplikacijama koje će vam pomoći da sve skupa izgleda profesionslno i onako kako treba. Posebno bi se obratila ekipi iz mlm, naučiti ćete se kako predstaviti svoj posao na malo drugačiji način, i samim time odskočiti od ostalih. Nedo posebno ti hvala na svim odgovorima koje si mi dala na svaku moju nedoumicu, hvala ti na podršci i što si me uvela u on line svijet. ❤
Meni ovo nije prva edukacija kod tebe, a sigurno ni posljednja. Veselim se sadržajima koje ćeš nsm još pripremiti i sigurno se vidimo još na tvojim edukacijama❤

Vaš predavač

Zdravo, ja sam Neda i pomažem vam da vaše ideje i znanje pretvorite u novac. Na društvenim mrežama sam prisutna od nastanka My Space-a, ko se seća te platforme, onda znate da tome ima više od 15 godina. U poslednjih 7 godina kreiram, edukujem i prodajem naviše preko Facebook i Instagram društvenih mreža, kako za sebe, tako i za druge.  

Kroz ovaj dugogodišnji rad, shvatila sam koliko je bitno da budete originalni, dosledni i kreativni kada je u pitanju sadržaj za društvene mreže. To je jedini način da vaša publika stekne poverenje, da se poveže sa vama i na kraju nešto i kupi. 

Baš iz tog razloga, odlučila sam da pokrenem ovaj Boot Camp za kreatore sadržaja, koji će vam pomoći da uđete u svoju zonu kreativnosti i naučite da predstavite svaku vašu misao, informaciju, želju, ponudu na društvenim mrežama. 

Raspored radonice

1. Ponedeljak 27.11.2023. od 20h
2. Utorak 28.11.2023. od 20h
3. Sreda 29.11.2023. od 20h

4. Praktični zadataci 01.12-14.12.2023.
5. Ponedeljak 15.12.2023.

Krećemo 27.11. od 20h
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Cena za učešće na Zoomu  197 eur

(mogućnost plaćanja u 2 rate)

Cena za učešće kroz FB grupu  97 eur

Cena je bez uračunatog PDV-a od 20%,

koji se primenjuje na sve polaznice iz zemalja EU

Vidimo se u vašoj novoj zoni kreativnosti