Otvorena radionica

Biznis Manifest za Lični Brend

Ideja zajedničkog rada kroz radionicu Biznis Manifest za Lični Brend, je da svako pojedinačno za sebe:

 • prepozna šta je to što unosi u svoj brend
 • koja publika će rezonovati sa vašom pričom
 • na koji način to može da pretvori u ponudu
 • na koji način možete kreirati svoj autentičan sadržaj
 • kako da svoju ponudu predstavite u online svetu
 • kako da izgradite online biznis koji predstavlja vaš Lični Brend

Raspored:

 1. Ponedeljak 11.09.2022. od 20h na Zoomu + Live Stream u FB grupu
 2. Utorak 12.09.2022. od 20h na Zoomu + Live Stream u FB grupu
 3. Sreda 13.09.2022. od 20h na Zoomu + Live Stream u FB grupu
 4. Četvrtak 14.09.2022. od 20h na Zoomu + Live Stream u FB grupu
 5. Petak 15.09.2022. od 20h na Zoomu + Live Stream u FB grupu
 6. Subota 16.09.2022. od 20h na Zoomu  Odgovori na pitanja

Šta otvorena radionica ne podrazumeva:

 1. Tehnički aspekt društvenih mreža
 2. Individualni rad

Šta podrazumeva:

 1. Praktikum Biznis Manifest za Lični Brend kao pripremu za rad
 2. Podržavajuću zajednicu 
 3. Mogućnost daljeg nastavka edukacije kroz mentorski program Biznis Akcelerator

Radionica je otvorena, što znači da se ne plaća. Jedini ulog je vaše vreme, želja, otvorenost i spremnost za rad.

Link za zatvorenu FB grupu vam stiže po registraciji. 

Vidimo se sa druge strane.

Neda

Utisci klijenata

Kada sa 50+ godina počinjete novi posao, a on još treba da je online…muka živa. Saveta je bezbroj, a Vi ne znate ni koji je tačan. O kursevima i da ne pričam i koliko koštaju. Posle dve godine mojih neuspešnih obuka (gde Vam samo napišu ii ispričaju…pa ti sad razumi šta ikako treba da radiš), ogrejalo me sunce…napokon.

Neda mi je objasnila tako pitko sve što mi nije bilo jasno…što sam i očekivala, ali se njeno blago, koje nesebično deli, ogleda u nijansama za koje nisam ni znala da mi trebaju, a neophodne su za online posao. I pored toga, nije preskočila ni jednu elementarnu stvar koje maldi znaju, valjda od rođenja, dok mi matori moramo to sve po školski da naučimo.

Da ne dužim…pored Nede sam se osmelila da dam otkaz i sad samo čekam parice od države i postajem – napokon – sam svoj majstor. Nema sumnje, sa Nedom ste na pravom mestu

Tatjana, Rekonektivno Isceljivanje

Nedu sam prvi put srela sasvim slučajno u njenoj fb grupi Biznis Alhemija i odmah mi je nekako kliknula. Svidela mi se je njena pokretačka energija i jednostavan i praktičan način na koji objašnjava stvari. Čuli smo se na konsultaciji i kada sam osetila tu energiju, prateći svoj osećaj da je to prava stvar za mene, odmah sam donela odluku da upišem njen program Biznis akcelerator.

Kroz program se samo potvrdio moj osečaj kao tačan. Struktura programa je prilagođena laganim tempom koji svako može uklopiti u svojoj svakodnevici. Ono što je meni najviše značilo je njegova praktičnost, jednostavnost i jasnoća koje je meni pružio.

Ako bi to stavila u metaforu bilo bi kao znate ono kada se vozite u svom autu i nejasno vidite put ispred sebe, pa vam to stvara neku pritajenu nervozu jer ulažete puno napora kako bi ostali na putu i ne bi izašli izvan njega. I da, znate možda vi koja vam je destinacija, no celo to putovanje vam je nekako naporno.

A onda pazi foru kaže vam neko da očistite šoferšajbnu i izglancate farove svetla, a toliko ste bili zaokupirani oko putovanja pa se prosto toga niste setili. E upravo kroz ovaj program ne samo što sam otkrila ono što mi je bilo pred očima, a nisam ga videla, već sam i naučila da pratim znakove pored puta kako bi mi putovanje ka želejnoj destinaciji bilo ne samo stizanje ne cilj, već i samo to putovanje mi je postalo avantura i uživanje. Dobila sam jasnoću i praktične korake i razumela puno stvari što se tiče moje ciljne grupe i na koji način bolje razumeti svoje ljude. I po meni nije stvar u tome samo da prodati nešto, već je stvar u tome da bolje razumeti svoju ciljnu grupu i pružiti joj ono što je potrebno, izgraditi uzajamno poverenje.

Tako da svakome ko želi steći ne samo znanje, već istovremeno investirati u svoju budućnost od srca preporučujem ovaj program gde je spojeno znanje i podrška, kao i jednostavnost i konkretnost koraka koje mogu biti od pomoči i olakšati put bukvalno svakome ko se odvaži da uplovi u dubokim i širokim vodama online sveta, kako ja sada kažem sveta beskrajnih mogućnosti.

I da kada imate iskusnog mornara poput Nede koji nesebično deli svoja iskustva i znanja plovidba ne mora uključivati  brodolom, već može biti  avantura i istraživanje neotkrivenih krajolika.

Frosina , Mindfulness Trener

Na ovaj program sam se prijavila onako intuitivno. O Nedi skoro da nisam znala ništa, kao ni o samom programu, ali me je privukla Nedina energija i moja potreba da savladam još neke tehničke stvari koje su mi potrebne na putu građenja mog biznisa.

Moja očekivanja ne da su ispunjena, nego sam ovdje dobila deset puta više nego što sam mogla i da pretpostavim.

Kao prvo, Neda je osoba koja je svoja, autentična, iskrena, bez ikakvog uvijanja ili neke skrivene agende, osoba koja svoj posao radi srcem i dušom i u njega unosi cijelu sebe.

Cijelo vrijeme osjećate koliko joj je stalo do vas i da vas nauči onome što ona zna, a zna mnogo, i da vam na jedan prost način prenese svo to znanje, tako da vam kao laiku bude lako da sve to primite i naučite.

Osim programa koji je toliko sadržajan i u kome dobijate mnogo više nego što ste platili, nudi vam još mnogo vrijednih bonus sadržaja, kao i bonus predavača. Topla preporuka od srca za ovaj program u kome ćete zaista dobiti vrijednost mnogo, mnogo veću nego što ste i mogli da zamislite.

Silvija, Portal Fitness Duše