Biznis Alhemija Tim

Zdravo, ja sam Neda i pomažem vama, hrabrim preduzetnicima, da započnte svoj online biznisovladate umećem prodaje. Sa preko 20 godina iskustva u poslovanju (business development, IT, marketing) i aktivno u svetu prodaje poslednjih 6 godina  pomogla sam  inostranim kompanijama da dostignu milionske profite.

Kao uspešan samostalni preduzetnik spoznala sam šta je potrebno za uspeh jednog biznisa i danas želim to da podelim sa vama. Želim da vam  skratim put besciljnog lutanja, neodgovorenih pitanja i pomognem da pokrenete svoj online posao i postanete njegov najbolji prodavac!

Neda Zheleva

Biznis Alhemija Tim

Nijedan biznis ne može da raste ukoliko iza njega ne stoji tim ljudi koji veruju u istu misiju. Biznis Alhemija tim je satkan od ambicioznih ljudi, šarenolikog uzrasta, različitog životnog i poslovnog iskustva ali sa istom vizijom o boljem životu.

Konstantno se usavršavamo kako bi vama davali najbolje verzije sebe i pomogli vašim biznisima da prave rezultate kakve ste oduvek želeli.

Neda Želeva
Neda Želeva
Kreator vaših novih poslovnih prilika
Maja Jokić
Maja Jokić
Društvene mreže i tehnička podrška
Jelena Popović Stojković
Jelena Popović Stojković
Prodaja
Ilinka Bajčetić
Ilinka Bajčetić
Kreator sadržaja za društvene mreže
Milena Milenković
Milena Milenković
Grafički Dizajner / Front-End Developer
Veljko Kisić
Veljko Kisić
Video produkcija

Partneri

Do sad smo naučili da, iako nas ima dovoljno da pokrenemo revoluciju, za neke segmente poslovanja, kako našeg, tako i u podršci vašeg, neophodni su nam partneri. Biramo ih pažljivo jer želimo najbolje za vas.

Duhovna i poslovna podrška Biznis Alhemija Tima

Partner za kampanje na društvenim mrežama