O meni

Zdravo, ja sam Neda i pomožem hrabrim ženama da započnu svoj online biznis i ovladaju umećem prodaje

Želja da imam sopstveni posao me prati od kad znam za sebe. Potičem iz porodice preduzetnika i koliko god da sam u nekim trenucima života htela da se oduprem tom pozivu nisam uspevala. Pokojni deka i tata su bili preduzetnici, deka je bio jedan od prvih krojača u Beogradu, a tata se bavio izradom narodne nošnje.

Prvi posao sam imala sa samo 6 godina, prodavali smo neke majice na moru, zarađivali za džeparac, kasnije se to pretvorilo u prišivanje dugmića i šljokica na skunje i jeleke, a prvi pravi posao sam imala sa 18 godina u londoskom pabu. Nakon bombardovanja roditelji su nas poslali kod tetke da nas malo sklone od svega i meni đavo nije dao mira da sedim besposlena. Htela sam da idem na more sa tadašnjim momkom, para u Srbji nije bilo, pa sam zasukala rukave i krenula da točim pivo pijanim englezima.

Neda Zheleva
O duvek sam bila u prvim redovima borbe i vrlo rano sam shvatila da je to moj životni poziv.

Kroz narednih 20 godina pomagala sam kompanijama da uspešnije posluju, bilo da je u pitanju marketing, prodaja, organizacija. U kratkom periodu tokom 2012. godine napuštan  Srbiju i odlazim na brod. Tamo sam naučila da prevaziđem samu sebe, da odrastem i uhvatim se u koštac sa životom 1:1. Daleko od prijatelja i porodice, na beskrajnom plavetnilu.

Moje freelance putovanje počelo je 2015 godine kad se rodila moja ćerka. Kao neporavljivi radoholik, nakon što je napunila 2 meseca, počeo je da mi nedostaje posao. Moram da kažem da sam imala neizmernu sreću jer je moja beba u to vreme spavala skoro celu noć, što je meni ostavilo veći deo večeri da radim druge stvari.

Poslednji posao koji sam radila na kruzeru imao je radni danom od 12-15h , skoro ceo dan na nogama, nekada i nedeljama nisam videla kopno tj nisam imala mogućnost da izađem napolje. Kad sam završila sa brodovima, rekla sam sebi – NIKAD VIŠE neću raditi za druge, nikad više neću biti u situaciji da neko poseduje moje vreme.

N narednih nekoliko godina sam radila kao freelancer.

Naučila sam Fb oglašavanje, direktnu prodaju preko Facebooka i pomogla kompanijima da dostigne milionske profite. I sve to iz svoje dnevne sobe. Nekad sam radila na kauču, nekad za stolom sedeći satima na neudobnoj stolici, nekad u hodu, često noću, retko danju.

Ne kažem da je bilo lako, niti da je život freelancer-a med i mleko ali kada jednom shvatite da ste vi gospodar svog vremena, nikada više se nećete vratiti  poslu od 9 -5.

Sve je krenulo od ideje – ne želim više da radim za druge, ne želim više da radim u kompaniji koja će me ograničavati. Nije uopšte bilo jednostavno ali me je ideja o samostalnom radu vodila sve vreme.

Znala sam da ću jednog dana imati svoju firmu koja će pomagati drugim firmama da unaprede svoje poslovanje. Nisam znala kada će se to desiti ali sam znala da će se obistiniti.

Ta ideja me je vozila sve ove godine, promenila sam veliki broj klijentata i poslova kao freelancer i u svaki sam donosila znanje koje sam stekla na predhodnom.

I mala sam divne klijente, imala sam one koje ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju, na svaki posao sam gledala kao novo iskustvo i znanje koje će me približiti krajnjem cilju.

2019 godine sam registrovala firmu Infinitude Space koja uspešno posluje od prvog dana. Bilo je dana kada sam pomislila da se nikad neće desiti ali gledajući svoje putovanje, desilo se onda kad sam bila spremna.

Isto godine odlazim u Vankuver kao završnicu sertifikacije u jednoj od najpoznatijih prodajnih obuka – Hight Ticket Closer od strane Dan Lok University i shvatam da je apsolutno sve moguće.
3 mesca po povratku iz Vankuvera želela sam da budem u timu velikog Dan Lok-a i kad se to desilo shvatila sam da sam dostigla svoj cilj.
Jedna jedina misao mi je prolazila kroz glavu: “Sada me niko i ništa neće zaustaviti!“ 
Shvatila sam da granice ne postoje, naučila sam da sam sama sebi bila najveća prepreka i uspela sam da je prevaziđem, učim svakog dana sve više i više. Odsustvo straha od neuspeha je postala moja svakodnevnica.
Danas želim da pomognem hrabrim ženama koji žele uspešnije da posluju i pobošljaju prodaju, a onima koji ne žele da rade više za druge, da se konačno drznu i pokrenu nešto svoje.
Zamislite kada ti ljudi, koji znaju zašto rade to što rade i vole svoje posao, počnu da zapošljavaju ljude i prošire svoje poslovanje.Kreativnosti, posvećenosti, lojalnosti  neće biti kraja. Kakva nas divna budućnost čeka.

Poistovetiću se sa rečima Simona Sineka:

“Imagine a world in which the vast majority of us wake up inspired, feel safe at work and return home fulfilled at the end of the day.”

“ Zamislite svet u kome se velika većina nas budi inspirisana, oseća  sigurno na poslu i vraća kući ispunjena nakon svog dana“

Došlo je vreme KREATORA I ALHEMIČARA.

Ono što radiš danas, odrediće kakav će ti biti život sutra i u periodu koji je pred nama, a jedina osoba koja ti stoji na putu uspeha si TI.

Tvoje vreme je došlo!

Čekam te sa druge strane!

Neda