Brand Identity Compass

Pronađi svoju autentičnu poruku i kreiraj svoj Brand

Biznis Akcelerator je mentorski program od 6 meseci u kome dobijaš jasne smernice kako da pokreneš svoj online biznis ili da poboljšaš postojeći koristeći principe strategije Plavog Okeana.

Ako si Coach, Mentor, Edukator, Konsultant, radiš sa ljudima tj gradiš lični brend u online svetu, i tražiš način kako da svoje ideje, znanje, iskustvo i talente pretočiš u novac, ovaj program ti donosi odgovore za kojima si tragala. 

Strategija plavog okeana predstavlja sistematičan pristup – da konkurencija postane irelevantna i ocrtava principe i alate, koje svaki biznis može koristiti da kreira tržište za sebe. U prevodu, postaje Univerzum za sebe.

Mentorski rad je za tebe :

Business consultation

„Ako možeš nešto da sanjaš, možeš i da ga uradiš.“ – Walt Disney

Šta Biznis Akcelerator obuhvata i kako se odvija

 • 6 meseci / 12 live webinara/Termin Petak od 20h

 • 6 Business-Branding Coaching sesija 1na1 u druga 3 meseca programa

 • Zatvorena Facebook grupa podrške (družićemo se svaki dan)

 • Snimljene lekcije koje možeš odmah sve gledati, dok na sastancima radimo na primerima iz prakse i dobijate dodatne smernice za kreiranje tvog online biznisa

 • Personalizovani feedback na rad

 • Program se odvija putem Zoom  predavanja i digitalne učionice na ThinkIFic platformi.

 • Dobijaš doživotni pristup online platformi na kojoj su smešteni snimci lekcija kao i snimci susreta 

Postani ALHEMIČARKA svojih talenata

Šta zapravo dobijaš

 • Moju beskrajnu podršku i savete u tome što radiš

 • Praktične savete za prevazilaženje tehničkih zavrzlama

 • Podršku grupe koju čine žene slične tebi

 • Prateći materijal (radne sveske, korisne savete za poslovanje i sve novo što se izrodi usput)

 • Onu prvu iskru koju si dugo čekala koja će te pokrenuti na AKCIJU da predstaviš sebe i svoj biznis u online svetu

„Putevi nastaju koračanjem, a ne čekanjem. “ – Miljan Antić /polaznik Biznis Akcelerator klase Septembar 2023.godine

Nakon 6 meseci

 • Imaćeš jasnu, stabilnu i konkretnu postavku svog online biznisa

 • Znaćeš tačno koja je tvoja Biznis Priča i šta je to što te izdvaja od ostalih

 • Znaćeš tačno koliko će tvoja usluga da košta

 • Znaćeš tačno koji su ti tehnički alati potrebni

 • Znaćeš tačno kakva je mapa tvogbiznisa i po kojim okvirima ćeš se kretati

 • Dobićeš konkretne savete za sledeće korake

Iz čega se sastoji Biznis Akcelerator?

Kako se program odvija?

Mentorski program traje 6 meseci.
Prva 3 meseca imamo susrete na Zoomu svakog petka od 20h u trajanju od 1,5-2h.
Druga 3 meseca su namenjena za integraciju znanja, kao i Coaching sesija koje ćeš imati 2 puta mesečno. 

U četvrtom mesecu imaćemo dva grupna Zoom susreta umesto 4, kako bismo mogli da vidimo dokle je grupa stigla i u čemu vam je još potrebna podrška.
U petom mesecu radimo i simulaciju prodajne kampanje, kako bi videla na pravom primeru kako izgleda prodajna kampanja u online svetu.

Početak programa:

27.09.2024. u 20h 

Ukoliko nisi u prilici da prisustvuješ susretima uživo na Zoomu, snimak će ti biti dostupan na platformi u naredna 24h. Dnevnu komunikaciju ćemo voditi u zatvorenoj Facebook Grupi. 
Lekcije su unapred snimljene, tako da ih možeš gledati u svoje slobodno vreme, u tempu koji tebi odgovara. Svaka lekcija prati okvir mesečnog rada.

Zoom sastanci će pratiti oblasti rada, i na njemu ćemo diskutovati, kroz praktične primere prolaziti vaše biznise i dobijaćeš direktan feedback na to što radiš. 

BONUSI / PODRŠKA PRI RADU

Za koga JESTE ovaj mentorski program

 •  Ovaj program JESTE za tebe ako si:

  Coach, Konsultant, Mentor, Praktičar spiritualnih i energetskih tehnika , Psiholog, Edukator, nudiš usluge pojedincima i kompanijama – gradiš LIČNI BREND  u online svetu. Takođe, ako gradiš svoj MLM biznis bez obzira za koju kompaniju radiš. 

Za koga NIJE ovaj mentorski program

 • Ovaj program NIJE za tebe:

  Ako želiš da razvijaš online biznis sa fizičkim proizvodima (obuća, odeća, nakit, kolači …) 

ISKUSTVA POLAZNICA

Ninoslava Šajnović , Astrolog | Astroterapeut

Ninoslava pomaže ljudima da bolje razumeju svoj život, sopstvenu energiju i njeno kretanje. Pomaže im da se što lakše usklade sa trenutnim energetskim tokovima kako bi svoj život podigli na viši nivo i organizovali ga u skladu sa svojim željama i svojom svrhom.

Marija Stanojević, Pedagog | NLP Master

NLP Home je specijalizovan za edukacije i personalizovane razgovore za lični rast za decu i roditelje. Ovaj online centar vode Mara i Sneža, i na misiji su da deci vrate srećno detinjstvo.

Nataša Džigurski, Pedagog | NLP Master

Kroz edukativni centar Kuća Rasta, Nataša pomaže odraslima, kroz davanje smernice kako da kod dece razviju i neguju samopouzdanje i ostvare sa njima kvalitetnu komunikaciju i saradnički odnos

Wilhemina Kanjer, Yoga Teacher/Therapist Savetnik Porodičnog rasporeda

Kroz Holistički centar Avatar u Nišu, Wilhemina pomaže pojedinacima da žive bolje i kvalitetnije. U svom centru, Wilhemina praktikuje HATHA YOGA, PRENATALNA YOGA za trudnice, DULA-pomoć pri porođaju, Pranayama tehnike disanja, Yoda NIDRA meditacijem Svetlosna Kozmetologja, EkoRei.. Dobro došli ste!

Anita Gulam Blečić/Vlasnica firme Mondo A

Sa svojom agencijom Mondo A, specijalizovala se za prodaju i izvoz i izlasku na strana tržišta. Pomaže kompanijama da imaju saradnika od poverenja, koja će im svojim znanjem i iskustvom pomoći da izađu na strano tržište, povećaju prodaju i prikažu svoj brend na stranim tržištima. 

Glavni razlog sto sam upisala Biznis akcelerator je sto nisam znala odakle da krenem u online svetu, nisam znala kako da srocim ono što zelim da kazem, kojim redosledom da to radim, nisam znala kako funkcioniše online svet i nisam imala koga da pitam. Koncept programa je takav da te vodi korak po korak, od pocetka do kraja. Dobili smo sve što je potrebno da se kreira biznis i postavi na zdrave temelje. Neda se pokazala kao mentor kojem je zaista stalo do naseg uspeha. Nakon zavrsetka kursa, ja znam sta treba da radim i kako, sto mi je umnogome skratilo vreme za razvijanje biznisa, zbog čega ga preporučujem svima koji imaju iste izazove kao ja na pocetku.

Slobodanka Jungic, Mindset Coach

Kada sa 50+ godina počinjete novi posao, a on još treba da je online…muka živa. Saveta je bezbroj, a Vi ne znate ni koji je tačan. O kursevima i da ne pričam i koliko koštaju. Posle dve godine mojih neuspešnih obuka (gde Vam samo napišu ii ispričaju…pa ti sad razumi šta ikako treba da radiš), ogrejalo me sunce…napokon. Neda mi je objasnila tako pitko sve što mi nije bilo jasno…što sam i očekivala, ali se njeno blago, koje nesebično deli, ogleda u nijansama za koje nisam ni znala da mi trebaju, a neophodne su za online posao. I pored toga, nije preskočila ni jednu elementarnu stvar koje maldi znaju, valjda od rođenja, dok mi matori moramo to sve po školski da naučimo. Da ne dužim…pored Nede sam se osmelila da dam otkaz i sad samo čekam parice od države i postajem – napokon – sam svoj majstor. Nema sumnje, sa Nedom ste na pravom mestu

Tatjana Mitrašinović, Rekonektivno isceljenje

Nedu sam prvi put srela sasvim slučajno u njenoj fb grupi Biznis Alhemija i odmah mi je nekako kliknula. Svidela mi se je njena pokretačka energija i jednostavan i praktičan način na koji objašnjava stvari. Čuli smo se na konsultaciji i kada sam osetila tu energiju, prateći svoj osećaj da je to prava stvar za mene, odmah sam donela odluku da upišem njen program Biznis akcelerator.

Kroz program se samo potvrdio moj osečaj kao tačan. Struktura programa je prilagođena laganim tempom koji svako može uklopiti u svojoj svakodnevici. Ono što je meni najviše značilo je njegova praktičnost, jednostavnost i jasnoća koje je meni pružio. Ako bi to stavila u metaforu bilo bi kao znate ono kada se vozite u svom autu i nejasno vidite put ispred sebe, pa vam to stvara neku pritajenu nervozu jer ulažete puno napora kako bi ostali na putu i ne bi izašli izvan njega. I da, znate možda vi koja vam je destinacija, no celo to putovanje vam je nekako naporno. A onda pazi foru kaže vam neko da očistite šoferšajbnu i izglancate farove svetla, a toliko ste bili zaokupirani oko putovanja pa se prosto toga niste setili. E upravo kroz ovaj program ne samo što sam otkrila ono što mi je bilo pred očima, a nisam ga videla, već sam i naučila da pratim znakove pored puta kako bi mi putovanje ka želejnoj destinaciji bilo ne samo stizanje ne cilj, već i samo to putovanje mi je postalo avantura i uživanje.

Dobila sam jasnoću i praktične korake i razumela puno stvari što se tiče moje ciljne grupe i na koji način bolje razumeti svoje ljude. I po meni nije stvar u tome samo da prodati nešto, već je stvar u tome da bolje razumeti svoju ciljnu grupu i pružiti joj ono što je potrebno, izgraditi uzajamno poverenje. Tako da svakome ko želi steći ne samo znanje, već istovremeno investirati u svoju budućnost od srca preporučujem ovaj program gde je spojeno znanje i podrška, kao i jednostavnost i konkretnost koraka koje mogu biti od pomoči i olakšati put bukvalno svakome ko se odvaži da uplovi u dubokim i širokim vodama online sveta, kako ja sada kažem sveta beskrajnih mogućnosti.

I da kada imate iskusnog mornara poput Nede koji nesebično deli svoja iskustva i znanja plovidba ne mora uključivati  brodolom, već može biti  avantura i istraživanje neotkrivenih krajolika.

Frosina Zdravković, Mindfulness Trener

Na ovaj program sam se prijavila onako intuitivno. O Nedi skoro da nisam znala ništa, kao ni o samom programu, ali me je privukla Nedina energija i moja potreba da savladam još neke tehničke stvari koje su mi potrebne na putu građenja mog biznisa.

Moja očekivanja ne da su ispunjena, nego sam ovdje dobila deset puta više nego što sam mogla i da pretpostavim.

Kao prvo, Neda je osoba koja je svoja, autentična, iskrena, bez ikakvog uvijanja ili neke skrivene agende, osoba koja svoj posao radi srcem i dušom i u njega unosi cijelu sebe.

Cijelo vrijeme osjećate koliko joj je stalo do vas i da vas nauči onome što ona zna, a zna mnogo, i da vam na jedan prost način prenese svo to znanje, tako da vam kao laiku bude lako da sve to primite i naučite.

Osim programa koji je toliko sadržajan i u kome dobijate mnogo više nego što ste platili, nudi vam još mnogo vrijednih bonus sadržaja, kao i bonus predavača. Topla preporuka od srca za ovaj program u kome ćete zaista dobiti vrijednost mnogo, mnogo veću nego što ste i mogli da zamislite

Silvija Arsenović, Portal Fitnes Duše

Moje ime je Aleksandra Obradović, po formalnom obrazovanju sam farnaceut, po izboru, holistički I energetski terapeut. Sa Nedinim radom sam se upoznala u decembru 2021. godine i odmah prošla njen program o grupama a zatim i Boot kamp – program za kreiranje sadržaja.

Zatim je usledila edukacija Biznis Akcelerator na koju sam se upisala zato što sam htela da još više unapredim svoj posao, posebno ovaj deo koji se odnosi na on line. Ono što mi je bilo najveći doprinos su nova saznanja koja sam mogla odmah da primenim u praksi kao i pozitivno,podržavajuće okruženje ljudi iz grupe sa kojima smo imali susrete na dve nedelje.

Neda mi je pomogla da postavim e-mail platform za svoj posao, tako da je to sledeći korak u razvoju mog biznisa. Na ovom putovanju sam saznala mnogo toga o sebi i neke stvari za koje sam bila sigurna das u istinite, a odnose se na ciljnu grupu, kroz rad na sebi i primenom u praksi naučenog, menjale su se u hodu.

Zahvalna sam Nedi na inspiraciji i onome što sam naučila od nje kroz rad u grupi, što je u zbiru neprocenjivo iskustvo.

Aleksandra Obradović, Holistički i Energetski terapeut

Tvoj mentor, predavač i podrška: Neda Želeva

Zdravo, ja sam Neda i kroz edukacije, mentoring i coaching, učim te kako da započneš i razviješ svoj Liči Brend u online svetu. U poslednjih 10 godina u online svetu, pomagala sam inostranim klijentima da unaprede svoje biznise, dobiju veću vidljivost u online svetu, a nekima čak i da preokrenu biznis naopačke i krenu ispočetka. Od početka pandemije 2020.godine, odlučila sam da svoje iskustvo i znanje, podelim sa ženama na Balkanu, koje rade u sferi ličnog i profesionalnog usavršavanja.

Na misiji sam da osnažim što veći broj žena koje žele da ovaj svet obogate svojim prisustvom i radom. Bilo da si Coach, Konsultant, Mentor, Edukator, Trener ili pružaš usluge pojedinacima i kompanijama,  želja mi je da te naučim kako  da svoje  ideje i znanje pretočiš u novac, kreiraš Lični Brend, prikažeš ga u online svetu, dođeš do idealnih klijenata, i živiš isključivo od  toga što voliš da radiš.

Radujem se tvojim budućim uspesima

Neda
Business Mentor | ICI Coach | NLP Trainer IN

0
Godina koliko pomeremo zajedno granice mogućeg
0
Do sada popolaznica Biznis Alhemija edukacija
0
Do sada promenjenih života na bolje

DA VIDIMO JOŠ JEDNOM ŠTA SVE DOBIJAŠ

KOLIKA JE INVESTICIJA U MENTORSKI PROGRAM?

 • 6 meseci mentorskog programa 3.150 € (puna cena), plaćanje je na 6 jednakih rata

 • Povlašćena cena za rane prijave i uplate do 31.08. 2024. . Umesto 3.150 € plaćaš 2.950 €

 • Povlašćena cena na uplatu celog iznosa do 27.09.2024. Umesto 3.150 € plaćaš 2.950€

 • Plaćanje se vrši putem platnih kartica,PayPal-a, uplatom na račun, WU, Revolut, Ria, Paysend

 • Cena je bez uračunatog PDV-a od 20%, koji se primenjuje na sve polaznice iz zemalja EU

Tvoj siguran iskorak u online svet
Krećemo 27.09.2024. u 20h
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ukoliko osećaš da je ovaj program za tebe, a imaš neka neodgovorena pitanja, pozivam te da zakažeš Uvodni razgovor, na kom ću ti dati sve odgovore, i gde ćemo ustanoviti kako ti ovaj program može pomoći u postavljanju tvog autentičnog biznisa u online svetu.

Radujem ti se.

Neda

Biznis Akcelerator