Škola internet veština

Praktična znanja za svakodnevno i samostalno fukncionisanje na internetu

Postanite sa internetom na TI

Da vas pitam nešto, odmah na početku: Koliko puta vam se desilo, da morate da molite svoju decu da vam pokažu kako se nešto radi na internetu?
A samo koliko puta su vam oni rekli: “Jaooo nemoj danas molim te, evo sutra ću, evo samo da završim nešto“

Ili ako bi već našli vremena za vas, onda bi se to pretvorilo u nervozno cupkanje iza vaših leđa:
“Evo ovako…, klikneš tu, pa šeruješ…., pa prebaciš…, snimiš…klikneš sad ovde….i jel ti jasno?” a vi, vi ste se našle u čudu kao da je protunjao brzi voz.

Došlo je vreme da stanemo na put tome.

Došlo je vreme da i vi ovladate internet veštinama i postanete samostalne u online svetu. Škola internet veština, vam donosi praktična znanja koja će vam pomoći da se oslobodite straha od tehnologije i kliktanja, a sa kojima ćete konačno početi samostalno i svakodnevno da funkcionišete u online svetu.

Kako je koncipirana edukacija?

Školu internet veština čini 12 mini kurseva koji su smešteni u digitalnoj (online) učionici, kojoj pristupate sa bilo kog uređaja (računar, tablet, mobilni telefon) povezanog na internet. 

U digitalnoj učionici vas čekaju video lekcije, koje su unapred snimljene i koje možete gledati koliko god želite puta. Osmišljene su tako da vas uvode,  korak po korak u online svet,  u vašem tempu i u vaše vreme.  U svakoj lekciji delim svoj ekran sa vama i pokazujem vam tačno gde treba da kliknete, čemu to služi i kako to znanje da upotrebite u praksi. 

Šta obuhvata Škola internet veština?

Pored lekcija u Školi internet veština čekaju vas i Bonusi

Pitate se da li su vam internet veštine neophodne 

Ako ste se ikada bile u situacije/zapitale
 

Ne znam uopšte odakle  da počnem u ovom online svetu?”
– ”Plašim se da kliknem, nešto ću pokvariti!”
– ”U kojoj grupi treba da pratim onaj Live?”
– ”Ja sam sa društvenim mrežama na VI”
– ”Kako da otvorim poslovnu Facebook stranicu?”
– ”Kako da se priključim na Zoom, gde da ukopčam ovaj mikrofon?”
– ”Koga bih mogla da pitam kako da nešto pronađem na Google-u, a da to nisu moja deca?”
– ”Kako da pošaljem ovaj ogroman fajl, neće mi preko maila?”

Onda je Škola internet veština vaš SPAS. 

Šta kažu žene koje su sada samostalne u online svetu

Shpresa Rrustemaj-Cvejic, Medicnska sestra

Nataša Zunic, NLP Master

Marija Stanojević, NLP Home 

Katarina Pavićević, Psiholog

Nedu prate sjajni akademski profesori, jer smo svesni da ne možemo sve da znamo i pratimo sve novitete. 40 godina koristim kompjuter, 24 predajem baze podataka i mnogo toga, ali sam se umorila da proučavam Help. Tako da sam kod Nede upisala i Inernet školicu koja je sjajna, jer ne moram nikog da molim da mi objašnjava naizgled banalne stvari, koju zaista toplo preporučujem. Kad znate osnovne stvari, ostalo ide samo po sebi. Čak ću naučiti i mnoge stvari za koje sam smatrala da su mi nepotrebne, a ispostavilo se suprotno. Planiram da se bavim online bizinisom ali na svoj način. Znam da Nedu mogu uvek da pitam za detalje i pomoć i zbog svega

Pročitajte više

Sanja Vukčević Antonić, Molekularni biolog, PhD

Draga Neda Želeva Osecam potrebu da ti se obratim na ovaj nacin i zahvalim na onome sto radis na ovim nasim prostorima. Da te nema, trebalo bi te izmisliti. Ova skola na cijoj sam stranici trenutno, meni licno je mnogo pomogla. Hvala ti za ideju, za tvoju prozorljivost da shvatis sta trzistu treba, , hvala ti za energiju koju delis, za inspiraciju i znanje koga imas u izobilju. Od nekih stvari sam htela da dignem ruke samo zato sto sam sa internet vestinama bila na “VI”. Iako stvari kojima se bavim i volim radim “levom rukom” veliki problem su mi bile (sto bi ti rekla) tehnikalije. Znam da je ovo sto sam savladala samo vrh ledenog brega, ali ja se danas osecam bas dobro, jer sam bila uporna i tvrdoglava a ti si mi bila podstrek da ne odustanem. Hvala ti

Ružica Stefanović

U okeanu interneta imala sam osječaj da plivam na površinu i da ima nešto više što ne znam da postoji. Želja da otkrijem šta sve ima u dubine okeana upisala sam Online školu internet veština. Dobila sam instrukcije i kompletnu opremu da uronim ispod površine. Svaka lekcija fantastično osmišljena, upakovana za konsumaciju sa uputima kako roniti i uživati u procesu ronjenja. Imati opciju da izroniš i opet uroniš kada i kako tebi odgovara. Konačno shvataš kako to radi i imaš više samopouzdanja da se upustaš u veče dubine, jer znaš da postoji prostranstvo koje čeka na tebe da ga otkriješ. I to nije sve, jer tvoj instruktor ronjenja strplivo čeka da izroniš i kada ti ponestane daha pruži ti novu bocu kiseonika da ideš dalje. Ako od života tražite više, volite više i spremni ste za nova otkriča, Online škola internet veština je vaše svetlo u dubinama okeana.

Svetlomira P.Jovanoska, Profesionalni ECA/NLP Coach&Educator
Poštujem onu narodnu “Bez alata nema zanata”. Da bih svoje planirane aktivnosti približila svetu, da bih znala kako upravljati ovim modernim alatima, bila mi je potrebna pomoć. Pomoć nekoga ko mi neće kao moja deca reći, “Ajd sad nemam vremena,..”ili “Evo ovako…, klikneš tu, pa šeruješ…., pa prebaciš…, snimiš…klikneš sad ovde….i jel ti jasno?” Shvatila sam da od te vrste pomoći neću puno napredovati, a i ko danas ima vremena i stpljenja da ti korak po korak pojasni kako se koriste razne društvene mreže, gmail, obavljaju plaćanja online i još mnogo toga. Ja sam priznajem, iz grupe koja je već neko vreme većinski vlasnik svog života i nisam odrastala uz ove moderne vidove komunikacije. A  shvatam da su danas nezaobilazna, kada je vođenje poslovanja u pitanju.
Jelena Đukić, Inženjer građevine, NLP trener , Profesionalni ECA/NLP Coach&Educator

Materijal je strukturisan korak po korak, drži mi pažnju, lagano i bez zamaranja ga pratim, rekla bih da mi pojačava interesovanje, na pr kao neka uzbudljiva interesantna priča u serijama  .pa jedva čekam nastavak
Jasno je, ide se na suštinu. Kroz uputstva, sugestije, savetie objašnjenja, informacije,  nazirem koliko je  veeeliki taj internet svet .., a Neda je vodič koji mi uliva poverenje.

Gorica Bijeljić

Draga Nedo,ovim putem želim da ti se od srca zahvalim na znanju i veštinama koje sam dobila kroz tvoju edukaciju u ŠKOLI INTERNET VEŠTINA ❤️Čak i ono što mi se činilo nemogućim da postignem ja sam uz tvoju pomoć i podršku savladala!Tvoja edukacija mi je mnogo olakšala ulazak u svet onlajn poslovanja i otvorila mi nekoliko mogućnosti.Primećujem da mi je i samopouzdanje poraslo što mi je veoma bitno! Još jednom ti HVALA na svim ovim vrednostima i veštinama!Rado ću i dalje rasti kroz tvoje nove edukacije jer ti to zaista sa lakoćom i na jedan jedinstven način prenosiš! Pozdrav i SVAKO DOBRO 🙏❤️.

Biljana Simić

Vaš predavač i podrška: Neda Želeva

Zdravo, ja sam Neda i pomažem vam da se oslobodite straha od tehnike i steknete praktična, primenljiva znanja iz online sveta.

Od svoje 14. godine sam iza monitra, rasklopila sam na stotine računara, razvukla na kilometre mrežnih kablova i umrežila na desetine računarskih mreža. Obožavam da se igram sa novim tehnologijama i naučim nešto novo svaki dan.
Rad sa tehnologijom i računarima, doneo mi je čelične živace, način razmišljanja usmeren ka pronalaženju rešenja, i strpljenja da odmrsim i najzamršenije konce.
Danas delim sa vama praktična znanja, na jednostavan način, jezikom koji možete da razumete, kako biste dobile jasnoću online sveta.
Želim da vam skratim put besciljnog lutanja, neodgovorenih pitanja, i pomognem da se digitalno opismenite, oslobodite straha od tehnike i postanete samostalne u online svetu.

Upravo iz tog razloga, kreairala sam Školu internet veština kako bih vam pomogla da uđete u online svet i da vam nove informacije uvek budu dostupne. 

0
Godina postojanja
0
Online programa
0
Polaznika
0
Samostalih ljudi u online svetu

Da rezimiramo

Ono što ćete naučiti u Školi internet veština, kroz 12 mini kurseva, osnažiće vas da budete samostalne u svom radu ili vođenju online biznisa. Dobićete više samopouzdanja, shvatićete da online svet nije BAUK, i da i vi možete pratiti  trendove novih tehnologija.

Umesto da lutate okolo po internetu, neznajući ni šta da pitate, smestila sam to znanje na jedno mesto, na srpskom jeziku i, korak po korak, vas uvodim u online svet.

Škola internet veština se razlikuje od svega što ste do sada iskusili kad je u pitanju vaš rad na internetu. Umesto nervoznog cupkanja vaše dece, dobićete podršku, razumevanje i jasno objašnjenje kako nešto da uradite i gde da kliknete. Možete gledati lekcije u svom tempu, koliko god puta želite bez vremenskog ograničenja.

Više nikada nećete morati da čekate pomoć dece, prijatelja, kolega kako biste uradili nešto na internetu ili vodile vaš online biznis.

Često postavljena pitanja

Apsolutno DA. Uz program dobijaš i kurs Škola Internet Veština koji će ti pomoći da postaneš samostalna i nezavisna u online svetu. U prevodu, naučićeš sve što ti je potrebno da prikažeš sebe i svoj biznis u online svetu. 

Bez obzira što imaš već postojeći biznis u offline svetu, vrlo verovatno da nisi nikada radila marketing i prodaju u online svetu. Mentorski program je univerzalno koncipiran, što znači da se njegovi principi primenjuju, kako na nekome ko tek počinje, tako i na vama koje imate postojeće biznise. Struktura biznisa, Marketing i prodaja u online svetu, se u mnogome razlikuju od tradicionalnog biznisa, tako da stečeno znanje možeš da primeniš od početka do kraja i na tvom postojećem biznisu. 

Ne. Na Biznis Akceleratoru ćeš naučiti kako da postaviš strukturu tvog online biznisa, marketinga i prodaje, i da se uspešno pripremiš za plaćenog oglašavanje. Svakako ćeš dobiti preporuku za edukatora koji može da ti pomogne u plaćenom oglašavanju, ukoliko želiš to da učiš ili preporuku za agenciju koja može to da uradi umesto tebe.

Da. Ukoliko se odlučiš da platiš program iscela do 23.09. Umesto 750 EUR, plaćaš 695EUR. ili ako iskorstiš povlašćenu cenu ranog upisa od 650 EUR

Apsolutno DA. Program je koncipiran tako da možeš da ga pratiš, a tehničke lekcije iz Škole Internet Veština su prebačene na srpski jezik. 

Bez brige. Nakon svakom Zoom sastanka, snimak te čeka u digitalnoj učionici, kojoj imaš doživotni pristup. Možeš da se vraćaš lekacijama i snimcima, koliko god ti želiš puta, i kada god to poželiš. 

Sva pitanja koja imaš postavljaš u našoj Facebook grupi podrške, preko maila ili na nedeljnom Zoom sastanku. Na svaki zadatak koji  budeš radila, dobijaš personalizovani feedback, kako bi najbolje napredovala u toku trajanja programa.

Koliko košta Škola internet veština

Doživotni pristup digitalnoj učionici

eur200
  • Šta je sve uključeno u cenu?
  • Plaćanje se vrši putem platnih kartica / PayPal-a / WU / Uplatom na račun. Postoji mogućnost plaćanja na 2 mesečne rate.

  • Nakon prijema vaše prijave, šaljemo vam jasna upustva i korake kako da izvršite plaćanje. Ukoliko se prvi put susrećete sa plaćanjem putem platnih kartica, paypalom ili uplatom na račun, šaljemo vam kratko video uputstvo kako to samostalno uradite.

    Po prijemu uplate, dobijate pristup digitalnog učionici gde vas čekaju svi materijali, kao i poziv za zatvorenu Facebook grupu podrške gde ćete upoznati žene slične vama.

Upisni rok za Okrobar traje od 26.-31.10.

Klikom do samostalnosti
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Želja mi je da pomognem što većem broj žena da se digitalno osposobi, prati trendove novih tehnologija, i da se uspešno i samostalno snalaze u online svetu. 

Do vašeg sledećeg KLIKA, budite hrabre, samostalne i veći od života.

Vidimo se u Facebook grupi podrške. 

Neda