Škola internet veština

Šta kažu žene koje su sada samostalne u online svetu

Nedu pratim vise od godinu dana, jer sam tokom prethodnog perioda slušala njena predavanja i kurseve o pokretanju online biznisa i mnogim drugim stvarima koje su potrebne za to. Prija me Nedina energija, profesionalnost i beskrajno strpljenje i strucnost. Inace, Nedi je interesantno da sam molekularni biolog, doktor nauka i predajem na Univerzitetu. Takođe , Nedu prate sjajni akademski profesori, jer smo svesni da ne možemo sve da znamo i pratimo sve novitete. 40 godina koristim kompjuter, 24 predajem baze podataka i mnogo toga, ali sam se umorila da proučavam Help. Tako da sam kod Nede upisala i Inernet školicu koja je sjajna, jer ne moram nikog da molim da mi objašnjava naizgled banalne stvari, koju zaista toplo preporučujem. Kad znate osnovne stvari, ostalo ide samo po sebi. Čak ću naučiti i mnoge stvari za koje sam smatrala da su mi nepotrebne, a ispostavilo se suprotno. Planiram da se bavim online bizinisom ali na svoj način. Znam da Nedu mogu uvek da pitam za detalje i pomoć i zbog svega Neda forever in my heart <3

Sanja Vukčević Antonić, Molekularni biolog, PhD

Draga Neda Želeva Osecam potrebu da ti se obratim na ovaj nacin i zahvalim na onome sto radis na ovim nasim prostorima. Da te nema, trebalo bi te izmisliti. Ova skola na cijoj sam stranici trenutno, meni licno je mnogo pomogla. Hvala ti za ideju, za tvoju prozorljivost da shvatis sta trzistu treba, , hvala ti za energiju koju delis, za inspiraciju i znanje koga imas u izobilju. Od nekih stvari sam htela da dignem ruke samo zato sto sam sa internet vestinama bila na “VI”. Iako stvari kojima se bavim i volim radim “levom rukom” veliki problem su mi bile (sto bi ti rekla) tehnikalije. Znam da je ovo sto sam savladala samo vrh ledenog brega, ali ja se danas osecam bas dobro, jer sam bila uporna i tvrdoglava a ti si mi bila podstrek da ne odustanem. Hvala ti

Ružica Stefanović

U okeanu interneta imala sam osječaj da plivam na površinu i da ima nešto više što ne znam da postoji. Želja da otkrijem šta sve ima u dubine okeana upisala sam Online školu internet veština. Dobila sam instrukcije i kompletnu opremu da uronim ispod površine. Svaka lekcija fantastično osmišljena, upakovana za konsumaciju sa uputima kako roniti i uživati u procesu ronjenja. Imati opciju da izroniš i opet uroniš kada i kako tebi odgovara. Konačno shvataš kako to radi i imaš više samopouzdanja da se upustaš u veče dubine, jer znaš da postoji prostranstvo koje čeka na tebe da ga otkriješ. I to nije sve, jer tvoj instruktor ronjenja strplivo čeka da izroniš i kada ti ponestane daha pruži ti novu bocu kiseonika da ideš dalje. Ako od života tražite više, volite više i spremni ste za nova otkriča, Online škola internet veština je vaše svetlo u dubinama okeana.

Svetlomira P.Jovanoska, Profesionalni ECA/NLP Coach&Educator
Kako sve u životu dođe baš u pravo vreme, tako je i mene srela Nedina Online škola internet veština. U trenutku kada sebe osnažujem da krenem putem svog osamostaljivanja u nove vode svog budućeg poslovanja.
Poštujem onu narodnu “Bez alata nema zanata”. Da bih svoje planirane aktivnosti približila svetu, da bih znala kako upravljati ovim modernim alatima, bila mi je potrebna pomoć. Pomoć nekoga ko mi neće kao moja deca reći, “Ajd sad nemam vremena,..”ili “Evo ovako…, klikneš tu, pa šeruješ…., pa prebaciš…, snimiš…klikneš sad ovde….i jel ti jasno?” Shvatila sam da od te vrste pomoći neću puno napredovati, a i ko danas ima vremena i stpljenja da ti korak po korak pojasni kako se koriste razne društvene mreže, gmail, obavljaju plaćanja online i još mnogo toga. Ja sam priznajem, iz grupe koja je već neko vreme većinski vlasnik svog života i nisam odrastala uz ove moderne vidove komunikacije. A  shvatam da su danas nezaobilazna, kada je vođenje poslovanja u pitanju.
I tako sam se prepustila Nedinoj školi, njenim lekcijama koje me korak po korak vode do novih saznanja o tome kako na pravi način koristiti društvene mreže i sve alate koji su potrebni kao potpora u kreiranju mog poslovanja.  Posebno što to mogu raditi u vreme kada mi odgovara i u ritmu koji mi prija. Lekcije su struktuirane, daju detaljna objašnjenja, jednostavno i razumljivo te zaljubljuju u sve mogućnosti koje pružaju.  Radujem se svojim novim vještinama, koje sada koristim sve sigurnije i na pravi način. Hvala Nedi i njenom timu na podršci koju mi pružaju na ovom putu učenja i razvoja mog online poslovanja.
Jelena Đukić, Inženjer građevine, NLP trener , Profesionalni ECA/NLP Coach&Educator

Materijal je strukturisan korak po korak, drži mi pažnju, lagano i bez zamaranja ga pratim, rekla bih da mi pojačava interesovanje, na pr kao neka uzbudljiva interesantna priča u serijama  .pa jedva čekam nastavak
Jasno je, ide se na suštinu. Kroz uputstva, sugestije, savetie objašnjenja, informacije,  nazirem koliko je  veeeliki taj internet svet .., a Neda je vodič koji mi uliva poverenje.

Gorica Bijeljić

Draga Nedo,ovim putem želim da ti se od srca zahvalim na znanju i veštinama koje sam dobila kroz tvoju edukaciju u ŠKOLI INTERNET VEŠTINA ❤️Čak i ono što mi se činilo nemogućim da postignem ja sam uz tvoju pomoć i podršku savladala!Tvoja edukacija mi je mnogo olakšala ulazak u svet onlajn poslovanja i otvorila mi nekoliko mogućnosti.Primećujem da mi je i samopouzdanje poraslo što mi je veoma bitno! Još jednom ti HVALA na svim ovim vrednostima i veštinama!Rado ću i dalje rasti kroz tvoje nove edukacije jer ti to zaista sa lakoćom i na jedan jedinstven način prenosiš! Pozdrav i SVAKO DOBRO 🙏❤️.

Biljana Simić

Facebook Generator radionica

Iskustva korisnika

Izuzetno kvalitetno i sadržajno a uz to veoma zanimljivo pripremljen ceo program.Pogodan je kako za početnike tako i za sve one koji se ovom tematikom bave već neko vreme.Prepoznaje se ogromno znanje i veština predavača koja nesebično deli isto a za polaznike programa je dostupna u svakom trenutku.

Biljana Pejčić - Rekonektivno isceljivanje i Rekonekcija/ISAR C.A.P profesionalni astrolog
Glavni razlog zašto sam upisala FACEBOOK GENERATOR je taj što sam imala potpuno neznanje o tehničkim stvarima, a to znači tehnički naučiti kako da koristimo našu FB grupu, da naučimo šta sve ona može da radi za nas i da nam donese,koje su njene mogućnosti,šta sve postoji u okviru toga?
Moje iskustvo posle završene radionice je mnogo zadovoljavajuće.Neda nam nudi odličan koncept radionice.Dobijamo mnoštvo materijala i lekcija i Neda je prisutna konstantno uz nas radi podrške,inspiracije i za naša dodatna pitanja.
Posle završene edukacije dobijamo više samopouzdanja  jer smo razumele ZAŠTO i KAKO neke stvari rade.
Drugim ženama bih svakako preporučila FACEBOOK GENERATOR da unaprede svoj online biznis i nauče kakve sve mogućnosti im se nude, a Neda je svemu tome predana i posvećena.
HVALA Nedo ❤🌹
Milekić Nataša - NLP PROFESSIONAL COACH

Veliki pozdrav, moje ime je Daliborka Sokić bavim se mrežnim marketingom više od tri godine. Ne mogu se previše pohvaliti nekom uspehu tako da sam počela da tražim rešenje. Kako kažu:”Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi”. Tako je bilo i kod mene. Preko Facebook-a sam pronašla Nedu i svideo mi se njen rad. Odlučila sam da završim obuku i donelo mi je velike rezultate. Od srca svima preporučujem Nedu kao mentora i dobićete više nego što ste očekivali✨

Daliborka Sokić - Mrežni marketing

Nedu sam upoznala prije godinu dana i pratim njen rad.Ucestvovala sam na njenim radionicama i mnogo sam joj zahvalna. Zasto? Zato sto je prije svega veliki strucnjak u svojoj oblasti poslovanja, Zato sto ima jako puno strpljenja za svaku polaznicu, Zato sto jako dobro objasnjava i ide korak po korak, Zato sto ” kad zapnete” i imate tehnickih problema odmah vam pomogne, Zato sto konstantno imate podrsku i razumjevanje, Zato sto na kraju programa dobivate JASNU sliku vaseg online poslovanja, Zato sto dobivate savjete KAKO DALJE?.
Hvala ti Nedo od ❤, jer znam da ti i tvoj tim vode do zeljenog cilja.

Željka Pavić

Imala sam priliku i zadovoljstvo da slušam Nedina predavanja, da sa njom sarađujem, učim od nje… Jedno sjajno iskustvo.
Ta jednostavnost izražavanja, kultura, neposrednost, lakoća prenošenja znanja kao i profesionalnost plene i svrstavaju je u red vrhunskih predavača i učitelja.
Svima od srca, preporučujem da prate i uče od Nede. Sa njom se lako usvajaju nova znanja i veštine. Svima vama koji ste napravili iskorak u nešto novo – želim puno uspeha. Znate i sami da su strpljenje i upornost izuzetno važni. Neka to bude vaše glavno ,,oružje,,.
Životne bitke ne dobijaju samo najbrži i najjači, već je pobednik onaj koji misli da može da ostvari ono što želi. Sa našom Nedom se sve MOŽE!

Ljiljana Vidić - Mrežni marketing

Mentorski program Biznis Akcelerator

Utisci polaznica

Klijenti

Omnia Solutions, studio za edukaciju

Klijent: Omnia Solution, studio za edukaciju

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva.

NYC Property Management Co.

Klijent: NYC Property Management Co.

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Marisa Leigh Studio, LA

Klijent: Marisa Leigh Studio, LA

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Klijent Q2Q3, NYC

Klijent: Q2Q3 NYC

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Facebook zajednica

Pridružite nam se u otvorenoj grupi Tvoj biznis, tvoje zlato 

Pridruži nam se