Škola internet veština

Šta kažu žene koje su sada samostalne u online svetu

Nedu pratim vise od godinu dana, jer sam tokom prethodnog perioda slušala njena predavanja i kurseve o pokretanju online biznisa i mnogim drugim stvarima koje su potrebne za to. Prija me Nedina energija, profesionalnost i beskrajno strpljenje i strucnost. Inace, Nedi je interesantno da sam molekularni biolog, doktor nauka i predajem na Univerzitetu. Takođe , Nedu prate sjajni akademski profesori, jer smo svesni da ne možemo sve da znamo i pratimo sve novitete. 40 godina koristim kompjuter, 24 predajem baze podataka i mnogo toga, ali sam se umorila da proučavam Help. Tako da sam kod Nede upisala i Inernet školicu koja je sjajna, jer ne moram nikog da molim da mi objašnjava naizgled banalne stvari, koju zaista toplo preporučujem. Kad znate osnovne stvari, ostalo ide samo po sebi. Čak ću naučiti i mnoge stvari za koje sam smatrala da su mi nepotrebne, a ispostavilo se suprotno. Planiram da se bavim online bizinisom ali na svoj način. Znam da Nedu mogu uvek da pitam za detalje i pomoć i zbog svega Neda forever in my heart <3

Sanja Vukčević Antonić, Molekularni biolog, PhD

Draga Neda Želeva Osecam potrebu da ti se obratim na ovaj nacin i zahvalim na onome sto radis na ovim nasim prostorima. Da te nema, trebalo bi te izmisliti. Ova skola na cijoj sam stranici trenutno, meni licno je mnogo pomogla. Hvala ti za ideju, za tvoju prozorljivost da shvatis sta trzistu treba, , hvala ti za energiju koju delis, za inspiraciju i znanje koga imas u izobilju. Od nekih stvari sam htela da dignem ruke samo zato sto sam sa internet vestinama bila na “VI”. Iako stvari kojima se bavim i volim radim “levom rukom” veliki problem su mi bile (sto bi ti rekla) tehnikalije. Znam da je ovo sto sam savladala samo vrh ledenog brega, ali ja se danas osecam bas dobro, jer sam bila uporna i tvrdoglava a ti si mi bila podstrek da ne odustanem. Hvala ti

Ružica Stefanović

U okeanu interneta imala sam osječaj da plivam na površinu i da ima nešto više što ne znam da postoji. Želja da otkrijem šta sve ima u dubine okeana upisala sam Online školu internet veština. Dobila sam instrukcije i kompletnu opremu da uronim ispod površine. Svaka lekcija fantastično osmišljena, upakovana za konsumaciju sa uputima kako roniti i uživati u procesu ronjenja. Imati opciju da izroniš i opet uroniš kada i kako tebi odgovara. Konačno shvataš kako to radi i imaš više samopouzdanja da se upustaš u veče dubine, jer znaš da postoji prostranstvo koje čeka na tebe da ga otkriješ. I to nije sve, jer tvoj instruktor ronjenja strplivo čeka da izroniš i kada ti ponestane daha pruži ti novu bocu kiseonika da ideš dalje. Ako od života tražite više, volite više i spremni ste za nova otkriča, Online škola internet veština je vaše svetlo u dubinama okeana.

Svetlomira P.Jovanoska, Profesionalni ECA/NLP Coach&Educator
Kako sve u životu dođe baš u pravo vreme, tako je i mene srela Nedina Online škola internet veština. U trenutku kada sebe osnažujem da krenem putem svog osamostaljivanja u nove vode svog budućeg poslovanja.
Poštujem onu narodnu “Bez alata nema zanata”. Da bih svoje planirane aktivnosti približila svetu, da bih znala kako upravljati ovim modernim alatima, bila mi je potrebna pomoć. Pomoć nekoga ko mi neće kao moja deca reći, “Ajd sad nemam vremena,..”ili “Evo ovako…, klikneš tu, pa šeruješ…., pa prebaciš…, snimiš…klikneš sad ovde….i jel ti jasno?” Shvatila sam da od te vrste pomoći neću puno napredovati, a i ko danas ima vremena i stpljenja da ti korak po korak pojasni kako se koriste razne društvene mreže, gmail, obavljaju plaćanja online i još mnogo toga. Ja sam priznajem, iz grupe koja je već neko vreme većinski vlasnik svog života i nisam odrastala uz ove moderne vidove komunikacije. A  shvatam da su danas nezaobilazna, kada je vođenje poslovanja u pitanju.
I tako sam se prepustila Nedinoj školi, njenim lekcijama koje me korak po korak vode do novih saznanja o tome kako na pravi način koristiti društvene mreže i sve alate koji su potrebni kao potpora u kreiranju mog poslovanja.  Posebno što to mogu raditi u vreme kada mi odgovara i u ritmu koji mi prija. Lekcije su struktuirane, daju detaljna objašnjenja, jednostavno i razumljivo te zaljubljuju u sve mogućnosti koje pružaju.  Radujem se svojim novim vještinama, koje sada koristim sve sigurnije i na pravi način. Hvala Nedi i njenom timu na podršci koju mi pružaju na ovom putu učenja i razvoja mog online poslovanja.
Jelena Đukić, Inženjer građevine, NLP trener , Profesionalni ECA/NLP Coach&Educator

Materijal je strukturisan korak po korak, drži mi pažnju, lagano i bez zamaranja ga pratim, rekla bih da mi pojačava interesovanje, na pr kao neka uzbudljiva interesantna priča u serijama  .pa jedva čekam nastavak
Jasno je, ide se na suštinu. Kroz uputstva, sugestije, savetie objašnjenja, informacije,  nazirem koliko je  veeeliki taj internet svet .., a Neda je vodič koji mi uliva poverenje.

Gorica Bijeljić

Draga Nedo,ovim putem želim da ti se od srca zahvalim na znanju i veštinama koje sam dobila kroz tvoju edukaciju u ŠKOLI INTERNET VEŠTINA ❤️Čak i ono što mi se činilo nemogućim da postignem ja sam uz tvoju pomoć i podršku savladala!Tvoja edukacija mi je mnogo olakšala ulazak u svet onlajn poslovanja i otvorila mi nekoliko mogućnosti.Primećujem da mi je i samopouzdanje poraslo što mi je veoma bitno! Još jednom ti HVALA na svim ovim vrednostima i veštinama!Rado ću i dalje rasti kroz tvoje nove edukacije jer ti to zaista sa lakoćom i na jedan jedinstven način prenosiš! Pozdrav i SVAKO DOBRO 🙏❤️.

Biljana Simić

Obeshrabljena od “mojih učitelja” koji nisu imali strpljenja samnom upisala sam Školu internet vestina. Svaka lekcija je odrađene postupno i jasno tako da sam ih s lakoćom savlađivala. Grupa podrške je tu za svaku nejasnoću u njoj se dobijaju pojašnjenje ponekad i u vidu novog videa Znaci mi što su lekcije uvek dostupne što mi daje mogućost da posle primene naučenog mogu da krenem s primenom novog bez onog “kako to beše , kog da pitam” Bogat sadržaj kursa dobija nove lekcije što ga uvek čini aktuelnim. Škola internet veština je mnogo vise od kursa, to je zajednica u kojoj zajedno učimo i podržavamo jedni druge. Hvala Nedi sto je osmislila kurs koji je za početnike i one koji to nisu.

Dr. Snežana Kontra

Srela sam mnogo predavaca u svom profesionallnom zivotu kako na seminarima kolega tako i na licnim usavrsavanjima vezanim za life long learning . Nivo entuzijazma , profesionalnosti i empatije koju Neda poseduje za one koji nisu savladali tehnoloske vestine i znanja i znatno ih koce u razvijanju svog posla do sada nisam nikada imala prilike da vidim iako sam videla odlicne i prave predavace . Takodje nivo user friendly odnosa , tj kurs koji vam je stalno na raspolaganju i kome se mozete vracati i ujedno ga Neda i updatinguje izuzetno odgovara potrebama prezauzetih ljudi u danasnje vreme . Sve preporuke , Neda prevazilazi subjektivna ocekivanja . Zelim Ti sve najbolje u radu . All the best , Dragana

Dragana Đurković

“Prenijeti znanje nije uvijek jednostavno, no Neda to radi s nevjerovatnom lakoćom, profesionalno, jednostavno i razumljivo. Prezadovoljna sam stečenim znanjem i mogućnošću da mi je gradivo uvijek dostupno, na dohvat ruke. Pomoglo mi je prilikom kreiranja i vođenja stranice i zbog toga sam neizmjerno zahvalna Nedi i njenoj Školi internet veština.”

Snježana Drusany

Davno sam naučila da mi sve dođe upravo u pravi trenutak. Tako sam nakon nebrojenih izbrisanih Nedinih mailova, jedan pročitala. Nakon pročitanog maila, bez razmišljanja prijavila sam se za Školu Internet veština. Dogodio mi se onaj aha moment, kada točno znate da je to to.
Nisam bila baš neznalica, barem sam tako mislila, ali sam se prevarila. U ovom programu našla sam apsolutno sve što treba jednoj osobi da se služi internetom. Posebno ako želi pokrenuti nešto kao blog, prodaju, neki veći biznis. U ovom programu sve je pojašnjeno korak po korak. Sve naloge možete otvoriti bez straha da ćete bilo gdje pogriješiti.
Ja sam imala mail adresu, imala sam i FB stranicu i grupu, znala sam poslati „veliku poštu“ WE transferom, i tada sam imala dojam da puno znam iz svijeta interneta.
Drage dame, ono što ćete dobiti kod Nede u ovom programu je neprocjenjivo. Sve ćete moći odrađivati bez bojazni pogreške, ako negdje i zapnete, Neda je uvijek spremna pomoći. Neda je neopisiva podrška i ne samo u ovom programu. Nakon Škole Internet veština osobno sam nastavila raditi s Nedom, no to nije tema današnjeg pisanja. Ali napominjem i tu mogućnost kao izbor.
I za kraj, uz more sitnica koje nisam znala iz Chrome-a, PayPal-a, najviše me oduševio mailer lite. Tu sam naučila korak po korak kako napraviti sve ono što mi je potrebno za biznis poslovanje, od stranice do slanja mailova, i kako za početak (a možda i uopće ne treba?) web stranica nije nužno potrebna.
Drage dame, iskreno vam preporučam ovaj program koji Neda stalno nadograđuje. Kada sam ja kupila program, mailer lite nije bio uključen. A u budućnosti, tko zna što nam Neda još sprema, i sve to bez dodatne naplate. Jednom kupljeno ostaje vaše i samo se povećava vrijednost. Želim vam uspjeh u otkrivanju noviteta, i da sve što radite bude s lakoćom.
Jana Biščević

Jana Biščević

Koliko košta Škola internet veština

Doživotni pristup digitalnoj učionici

eur150
  • Šta je sve uključeno u cenu?
  • Plaćanje se vrši putem platnih kartica / PayPal-a / WU / Uplatom na račun. Postoji mogućnost plaćanja na 2 mesečne rate.

  • Nakon prijema vaše prijave, šaljemo vam jasna upustva i korake kako da izvršite plaćanje. Ukoliko se prvi put susrećete sa plaćanjem putem platnih kartica, paypalom ili uplatom na račun, šaljemo vam kratko video uputstvo kako to samostalno uradite.

    Po prijemu uplate, dobijate pristup digitalnog učionici gde vas čekaju svi materijali, kao i poziv za zatvorenu Facebook grupu podrške gde ćete upoznati žene slične vama.

Upisni rok za Maj traje od 27.-31.05.

Klikom do samostalnosti
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Želja mi je da pomognem što većem broj žena da se digitalno osposobi, prati trendove novih tehnologija, i da se uspešno i samostalno snalaze u online svetu. 

Do vašeg sledećeg KLIKA, budite hrabre, samostalne i veći od života.

Vidimo se u Facebook grupi podrške. 

Neda