Usluge

Ako imate svoj online biznis, a pritom tražite nekog ko će razumeti vas, vaš tempo života i način na koji želite da razvijate vaš online biznis, na pravom ste mestu.
Želja mi je da vam pomognem da izrazite svoj autentičan glas u online svetu i da se povežete sa klijentima koji će rasti zajedno sa vama. 

Bilo je da u pitanju kreiranje strategije za društvene mreže, email marketing, pisanje sadržaja za vaš sajt ili digitalne kanale, tu sam za vas kako bi zajedno našli najbolje rešenje za vaš razvojni put. 

Umesto da se fokusirate na konkurenciju, hajde da zajedno kreiramo vaše mesto na digitalnom nebu i uz principe plavog okeana osiguramo rast vašeg biznisa i broj vaših zadovoljnih klijenata. 

U čemu vam mogu pomoći

Email marketing

Postavljanje email servisa sa ili bez izrade email kampanja.  U zavisnosti od vaših potreba i budžeta ova usluga može uključiti: postavljanje email servisa (MailerLite), izrada landing stranice, grupe korisnika, email sekvence. Pored tehničkog postavljanja, mogu vam pomoći i u pisanju emailova. 

Cena zavisi od kompleksnosti postavke, izrade email kampanje ili prodajne sekvence, početna cena postavljanja email servise se kreće od 100 eura pa naviše. 

Društvene mreže

Strategija i pisanje sadržaja za društvene mreže. Ova usluga podrazumeva sagledavanje vaših digitalnih kanala, kreiranje strategije i sadržaja u zavisnosti od vašeg cilja. Može uključiti i izradu vizuala ili ih možete kreirati sami uz preporuku koja bi pratila sadržaj.

Ova vrsta usluge, ne uključuje fizičko postavljanje na društvene mreže, već kreiranja sadržaja koje vi možete postavljati i koristiti. Cene se kreću od 200 eur na naviše, u zavisnosti od toga šta je sve potrebno. 

Sales Funnel

Izrada prodajnog levka za vaše proizvode ili usluge. Bilo da je u pitanju promocija na društvenim mrežama ili email kampanja, pomoćiću vam da iskoristite sav potencijal online sveta za promociju vašeg proizvoda ili usluge. Izrada sales funnela uključuje izradu svakog koraka prodajnog procesa, od prvog susreta u online svetu do zaključivanja kupovine.

Ova usluga ne uključuje i sprovođenje koraka, već njihovu postavku, koju možete sprovesti vi ili neko iz vašeg tima. Cena zavisi od kompleksnosti funnela i kreće se od 200 eur pa naviše. 

Pisanje sadržaja

Pisanje blogova, prodajnih stranica, native teksta za vaše proizvode ili usluge. U zavisnosti od vaših potreba mogu vam pomoći u izradit teksta za vaš sajt, strukturu sajta, pisanje blogova koji su SEO optimozivani uz istraživanje ključnih reči ili pisanje prodajnih stranica za vaše proizvode ili usluge. 

Cena zavisi od komplekstnosti i količine teksta koji vam je potreban i kreće se od 150 eur pa naviše. 

Konsultacije

Poslovne konsultacije obično uključuju razgovor od 6minuta kome prethodi priprema. Na konsultaciji možemo razgovarati na temu trenutnog stanja vašeg biznisa ili me možete direktno pitati određena pitanja koja vas zanimaju. 

Cena konsultacije je 45eur

Mentorski rad

Mentorski rad se obično sprovodi u periodu od 90 dana, gde na osnovu vaše sadašnje situacije, osmišljavamo najbolji plan za vaš dalji napredak. Uključuje edukaciju na temu koju vas zanima, praćenje i korigovanje vašeg rada. Podršku putem emaila i preko direktnih poruka, gde ćete uvek imati nekog da pitate za savet ili pomoć. 

Ovo je potpuno personalizovana usluga, samim tim i cena se razlikuje tj određuje se na osnovu onog što želite da postignete. 

Koji su sledeći koraci

Ukoliko već znate u čemu vam treba pomoć, možete popuniti kontakt formu na dnu stranice. Ukoliko želite jednokratnu konsultaciju u trajanju od 60 minuta, svoj termin možete zakazati na kalendaru ispod. Po prijemu uplate, konsultacija će biti potvrđena. 

Ukoliko znate tačno oko čega vam treba pomoć, popunite formular ispod i zakazećemo razgovor u najkraćem mogućem roku. 

Poslovna konsultacija

KLIJENTI

NYC Property Management Co.

Klijent: NYC Property Management Co.

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Marisa Leigh Studio, LA

Klijent: Marisa Leigh Studio, LA

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.

Omnia Solutions, studio za edukaciju

Klijent: Omnia Solution, studio za edukaciju

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva.

Klijent Q2Q3, NYC

Klijent: Q2Q3 NYC

Pomogli smo im u poboljšanju online prisustva i povećanju prodaje.